Naptár

Betöltése

  Pécs - Veszprém meccs előtti nyilatkozatok

  2019. November 15.
  2 éve
  November 17-én, vasárnap, 17:00-kor kerül megrendezésre, a NB I/B Piros csoportjának nyolcadik fordulójában lejátszásra kerülő találkozónk. Ezúttal Pécsett fogunk játszani, ahol a PVSK-Cargate fogadja a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém csapatát a Lauber Dezső Sportcsarnokban. A mérkőzést. élőben közvetítjük a YouTube csatornánkon. A meccs előtt három játékosunkat kértük meg, hogy mondják el, mit várnak a mérkőzéstől.
   
   
  Medve Máté: Szeretnénk ott folytatni, ahol a Miskolc ellen befejeztük. Nem becsüljük le az ellenfelet, hiszen meg tudták verni a Vasast idegenben. Ez is mutatja, hogy mindenki ellen maximális koncentrációval kell pályára lépnünk! Figyelnünk kell az indításaikra és megpróbálni lassabb játékra kényszeríteni őket!
   
   
  Mucza Tamás: A vasárnapi egy nehéz meccs lesz, hiszen a Pécs egy fiatal csapat, akik gyors, agresszív játékot képviselnek. Nem szabad őket lebecsülnünk, komolyan kell venni ezt a mérkőzést is. Nem kényelmesedhetünk bele a meccsbe, de ha betartjuk az egész héten gyakorlottakat, akkor reményeim szerint egy magabiztos győzelem lesz az eredménye!
   
   
  Füzi Róbert: A hétvégi mérkőzésünkbe ugyanazzal a lendülettel és ritmussal szeretnénk belemenni, ahogy azt múlt héten a Miskolc ellen tettük. Arra a találkozóra kellően összeállt a csapat védekezésben és támadásban egyaránt. Ezt a formánkat próbáljuk hozni a Pécs ellen is, ami ha sikerül, akkor szinte biztosak lehetünk benne, hogy győzelemmel fogunk hazatérni.
   

  Következő mérkőzés

  K


  VS 

  1970. 01. 01.

  Korábbi mérkőzés

  V

  Veszprém
  VS  TF-BP

  0 - 0

  2022. 05. 13. 18:30

  Kövess minket

  Névadó partnerünk

  Kiemelt Támogatóink

  Támogatóink