Naptár

Betöltése

  PVSK-VEOLIA–HOYA-Pannon Egyetem Veszprém 105-61

  2019. Szeptember 16.
  2 éve
  Utolsó előtti felkészülési mérkőzésünk gyanánt hétfőn a kultúra városát, Pécset vettük úti célunkba. Közel sem várt egyszerű feladat bajnoki ezüstérmes, Hepp Kupa-címvédő alakulatunkra, ugyanis a vendéglátó PVSK-VEOLIA csapatában szám szerint hat külföldi játékos is szerepelt. Ezzel szemben vezetőedzőnk, Mérész Csaba sérülés miatt nem számíthatott az erőcsatár Völgyi Marcell játékára.

  Lendületesen kezdtük az összecsapást, felvettük a ritmust az NB I A csoportjának tavalyi bronzérmes együttesével. Igaz, az első negyed után már kialakult egy tizenhárom pontos különbség (25-12), de edzőpárosunk játékosforgatásának is hála, a második játékrészben abszolút elkaptuk a fonalat mind támadásban, mind védekezésben (53-40).
   

  A szünet után azonban fogalmazhatnánk úgy is, hogy bent maradtunk az öltözőben, hiszen teljesen szétesett a védekezésünk, elől pedig rossz döntéseket hoztunk: nem is tudtunk visszakapaszkodni a mérkőzésbe (86-53). A záró negyedben pedig már kirajzolódott vendéglátó ellenfelünk fizikai fölénye is, így végül 105-61-es vereséget szenvedtünk.

  Felkészülési mérkőzés:
  PVSK-VEOLIA–HOYA-Pannon Egyetem Veszprém 105-61 (25-12,29-28,30-13,19-8)
  Pécs, Lauber Dezső Városi Sportcsarnok.
  Veszprém: Czirbus József 15, Füzi Róbert 8/6, Körtélyesi Gergely 8/6, Szabó Péter 8/3, Mucza Tamás 8/3, Kovács Ádám 8, Medve Máté 5, Madár András 3/3, Szücs Péter, Völgyi Marcell.
  Edzők: Mérész Csaba és Baksa Szabolcs.
   
  Így értékelte a látottakat vezetőedzőnk, Mérész Csaba: – A játékosaim első félidőben tanúsított magatartása, illetve játéka kimondottan tetszett, elégedett voltam. A szünet után azonban elfáradtunk és szétestünk. A Pécs pedig könyörtelenül büntetett. Úgy gondolom reális eredmény született, de a hibáinkból tanulnunk kell.
   
  Következő, s egyben utolsó idény előtti felkészülési mérkőzésünket szeptember 19-én, csütörtökön 18.30-kor a Vetési Albert Gimnázium sportcsarnokában játsszuk, amelyre minden érdeklődőt szeretettel várunk.
   

  Következő mérkőzés

  K


  VS 

  1970. 01. 01.

  Korábbi mérkőzés

  V

  Veszprém
  VS  TF-BP

  0 - 0

  2022. 05. 13. 18:30

  Kövess minket

  Névadó partnerünk

  Kiemelt Támogatóink

  Támogatóink