Naptár

Betöltése

  Sipos Mátyás és Gaál Bence is a HOYA-nál folytatja

  2020. Augusztus 04.
  2 éve
  A mai napon a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém együttesét működtető Veszprém Kosárlabda Kft. megállapodott újabb két fiatal tehetséges kosárlabdázóval, Sipos Mátyással és Gaál Bencével, akik így a felnőtt csapat színeiben folytatják a játékot.
   
  Mindkét fiatal részt vett a CBA-Veszprém nyári táborában az elmúlt hetek során. Sipos Mátyás már korábban alá is írt az akadémiával, miszerint teljeskörű ösztöndíjasként részt vesz annak elitképzésébe. Gaál Bence a mai napon ezt szintén megtette. Ezt követően a nemzetközi utánpótlás bázis és a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém szakmai stábja úgy döntött, hogy a két ifjú sportoló fejlődése érdekében hasznos lenne az, ha pályára lépne az NB I. B piros csoportjában, ezzel segítve a megfiatalított felnőtt csapatot is.
   

   
  Sipos Mátyás 2003. április 3-án született, 195 cm magas és 77 kg súlyú. Újdonsült irányítónk eddig Szombathelyen játszott, valamint tagja a korosztályos válogatottnak, amelynek a múlt héten tért vissza az edzőtáborából.
   
  Gaál Bence 2002. november 9-én született, 196 cm magas és 98 kg súlyú. A főként erőcsatár poszton bevethető játékos eddig a Kiss Lenke Kosársuliban pallérozódott.
   
  Isten hozta Matyit és Bencét Veszprémben, sok sikert kívánunk nekik!
   

  Következő mérkőzés

  K


  VS 

  1970. 01. 01.

  Korábbi mérkőzés

  V

  Veszprém
  VS  TF-BP

  0 - 0

  2022. 05. 13. 18:30

  Kövess minket

  Névadó partnerünk

  Kiemelt Támogatóink

  Támogatóink