Naptár

Betöltése

  Támogatói szerződés a Kinizsi Bankkal

  2014. Szeptember 22.
  7 éve

  Az egyesület a napokban a Gizella Hotel és Étteremben tartott szezonnyitó sajtótájékoztatót, ahol Naményi Miklós, a Veszprém Kosárlabda Kft. ügyvezetője felvezetésként kitért az előző évadra, majd a megerősített játékosállományukról beszélt, melynek építését tavasszal kezdték el. Később külön megemlítette az eseményen megjelent Kámán Tamást, Farkas Attilát és Meghan Popotte-t, akik elárultak: ugyan a másodosztály mezőnyét nem ismerik, ám reálisnak tartják, hogy a csoport első négy helyezettje között legyenek.

  Petőfi Áron vezetőedző közölte: a csapatépítésnél az utolsó simításoknál tartanak. Hozzátette, minden tréner álma, hogy a kerete rutinos, A-ligás sportolókkal bővüljön – neki ez most megadatott. A bő keretnek köszönhetően minden adott az előrelépéshez, a merészebb elvárások megfogalmazásához. Mint leszögezte: érzik a felfokozott várakozást, jó úton is járnak, ám az A-osztályos indulásról egyelőre nincs szó. Már csak amiatt sem, mert a csoportjukban több erős ellenfél is van. Végül abbéli reményét fejezte ki, hogy az idei szezonban elkerülik őket a betegségek, a sérülések.

  – Helyi bankként fontos szerepet töltünk be a pénzügy területén, mecénás mivoltunk okán, a reklámértéket vizsgálva több helyütt jelen vagyunk – vette át a szót Lakatos Antal, a Kinizsi Bank Zrt. elnöke. Régóta beszélgetünk arról, hogy a veszprémi kosárlabdaklub életében is vállaljunk szerepet, ennek most jött el az ideje. Az előttünk álló idény mértékadó az egyesület és a bank számára is, amennyiben az elképzelések teljesülnek, a támogatás mértékét is átértékeljük.

  – Bízom benne, hogy a gárda mindnyájunkat komoly feladat elé állít, így a jövőben még komolyabb célok is megfogalmazódhatnak – jegyezte meg Naményi Miklós, aki újságírói kérdésre elárulta: az A-csoportos induláshoz a mostani költségvetésük duplájára lenne szükség.
   

  Következő mérkőzés

  K


  VS 

  1970. 01. 01.

  Korábbi mérkőzés

  V

  Veszprém
  VS  TF-BP

  0 - 0

  2022. 05. 13. 18:30

  Kövess minket

  Névadó partnerünk

  Kiemelt Támogatóink

  Támogatóink