Naptár

Betöltése

  Tanultak az őszi vereségből

  2014. Január 30.
  8 éve
  A VESC férfi kosárlabdázói az NB I/B Nyugati-csoportjának őszi felvonásában a Soproni MAFC-NyME otthonában szenvedték el a legfájóbb vereségüket. A mieink január 31-én (péntek, 18 óra) kiköszörülhetik az akkori csorbát.
  A hetedik helyezett veszprémiek múlt héten nem léptek pályára, lévén, a PTE-PEAC elleni fellépésük – a téliesre fordult időjárás miatt – elmaradt. A két klub azóta már megállapodott, derbijükre február 4-én (kedd, 19 óra) kerül sor a Vetési A. Gimnáziumban, ahol Petőfi Áron vezetőedző együttesének addig lesz még egy mérkőzése.
  – Pénteken azt a közvetlenül mögöttünk található soproni gárdát látjuk vendégül, melytől októberben előbb bajnokin kikaptunk, aztán pár nap múlva felülmúltunk a Hepp-kupában – jegyezte meg Petőfi Áron. Előbbi összecsapáson 10-15 ponttal is vezettünk, ám idejekorán elhittük, hogy mindkét pontot megszereztük.
  A veszprémi tréner hasonlóképpen nyilatkozott, mint egy héttel korábban: nem szeretnének pontot tenni az előző év végén kezdődött sikerszériájukra, már csak azért sem, mert február 7-től – egy ötmérkőzéses – rendkívül nehéz sorozat vár rájuk. Helyzetüket nehezíti, hogy Kelemen Bálint keze megsérült és Nagy Róbert sem egészséges. Rájuk a héten nem számíthat a szakvezető.

  Következő mérkőzés

  K


  VS 

  1970. 01. 01.

  Korábbi mérkőzés

  V

  Veszprém
  VS  TF-BP

  0 - 0

  2022. 05. 13. 18:30

  Kövess minket

  Névadó partnerünk

  Kiemelt Támogatóink

  Támogatóink