Naptár

Betöltése

  Teszttornák: kettőből kettő

  2015. Szeptember 14.
  6 éve
   
  A királynék városában rendezett négycsapatos seregszemlén a mieink kronológiai sorrendben a Széchenyi Egyetem Győri KC-t (85-63), a Motax-Concordia KC Pápát (88-65) és végül az MTK Törökbálintot (68-61) győzték le. Kámán Tamásék mögött a pápaiak lettek a másodikak, a törökbálintiak a harmadikak és a kisalföldiek a negyedikek. Az esemény legjobb játékosának a vendéglátók új szerzeményét, Körtélyesi Gergelyt választották.

  – A Vetési gimnázium tornatermében történtek is jelzik, hogy – a védő- és támadójátékunkban néha előforduló pontatlanságok ellenére – tényleg jó úton járunk – mondta Mérész Csaba vezetőedző. A srácok ezúttal is odatették magukat, a hozzáállásukat nem érheti kritika. A mérkőzések a számszerű eredmények dacára nem voltak olyan egyértelműek, ami a lényeg: azok újfent jól szolgálták a felkészülésünket. Elégedett vagyok a mutatott formával, s leginkább az előző szezonbelinél sokkal agresszívabb védekezésünkkel, lévén, mindhárom vetélytársunkat hatvan pont környékén tartottuk. Valahol a szimpatizánsaink kedvében is jártunk, ők is láthatták, hogy kisebb problémáktól eltekintve napról-napra fejlődünk. Időnként egészen szép dolgokkal jártunk a kedvükben. Ám még mindig van javítanivalónk.

  Az elmúlt hetek sikerei az öltözői hangulatnak is jót tettek, a tréningeken szorgosan dolgozó sportolók egy hullámhosszra kerültek, a pályán egymásért is harcolnak. Az együttes az október 19-én (szombat) tartandó győri teszttornát is gyakorlásként fogja fel, ahol továbbfejleszthetik a játékukat. A kisalföldi megyeszékhelyen a házigazdák mellett a Budafoki KK és a Szombathelyi Egyetemi SE vár rájuk. Az NB I/B Nyugati-csoportjának október eleji rajtjáig pedig több edzőmérkőzés szerepel Vertetics Ádámék programjában.
   
  Fotó: veol.hu

  Következő mérkőzés

  K


  VS 

  1970. 01. 01.

  Korábbi mérkőzés

  V

  Veszprém
  VS  TF-BP

  0 - 0

  2022. 05. 13. 18:30

  Kövess minket

  Névadó partnerünk

  Kiemelt Támogatóink

  Támogatóink