Naptár

Betöltése

  Vasas - Veszprém meccs előtti nyilatkozatok

  2020. Január 15.
  2 éve
  Ezúttal idegenben játszik a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém, a Vasas Akadémia ellenfeleként, január 17-én, pénteken 17:00-tól, Budapesten a Sport 11 Sportcentrumban. A mérkőzést élőben közvetítjük a YouTube csatornánkon. Ezúttal vezetőedzőnket, Mérész Csabát, valamint két játékosunkat, Füzi Róbertet és Mike McCallt kérdeztük az előttünk álló feladatról.
   

  Mérész Csaba: Egy roppant kellemetlen ellenféllel fogunk találkozni pénteken. Nagyon kell a győzelem a Vasas otthonában. A srácok mindent megtesznek az edzéseken is azért, hogy haza tudjuk hozni a két pontot. Ha így fognak hajtani pénteken, szerintem nem lehet gond.
   
   
  Füzi Róbert: Nagyon fontos mérkőzés lesz a pénteki, hiszen gödörben van a csapat. Négyszer kikaptunk, de mindenképpen javítani szeretnénk a fővárosban. Kemény meccsre számítok. Nagyon jól védekező csapat a Vasas, de ez a mi oldalunkon sem lesz másként.
   

  Mike McCall: Folyamatosan készülünk a Vasas elleni mérkőzésre. Egy nagyon agresszív csapathoz látogatunk pénteken. Nem adják fel, mind a negyven percen keresztül küzdenek. Teljes koncentrációval kell játszanunk. Nincs más lehetőség, csak a győzelem!
   

  Következő mérkőzés

  K


  VS 

  1970. 01. 01.

  Korábbi mérkőzés

  V

  Veszprém
  VS  TF-BP

  0 - 0

  2022. 05. 13. 18:30

  Kövess minket

  Névadó partnerünk

  Kiemelt Támogatóink

  Támogatóink