Naptár

Betöltése

  Veszprém – Honvéd meccs előtti nyilatkozatok

  2019. Október 30.
  2 éve
  A férfi kosárlabda NB I/B Piros csoportjának 6. fordulójában megint csak saját otthonunkban, a Vetési Gimnázium csarnokában készülünk bizonyítani, s egyben megóvni hibátlan hazai mérlegünket. Ellenfelünk szombaton este 18.00 órakor nem más, mint a Budapesti Honvéd egyesülete lesz. A találkozót élőben online is követhetik velünk a hivatalos YouTube-csatornánkra kattintva!
   
   
  Medve Máté: A rivális Honvéd egy abszolút kellemetlen ellenfél. Horváth Ákos semlegesítése úgy gondolom, kulcsfontosságú lesz! Az eddig lejátszott fordulók alatt megtanultuk, hogy senkit sem szabad lebecsülnünk: erre ezúttal is különösképp figyelni fogunk! Kérem szurkolóinkat, jöjjenek ki a meccsünkre és buzdítsák csapatunk!
   

  Kovács Ádám: Végre egy magabiztos győzelmet várok magunktól a csütörtöki mérkőzésünkön. A Honvéd játékosai fiatalok, pont ezért lehetnek veszélyesek, ugyanis nincsen veszítenivalójuk. Remélem, hogy a szurkolóinkat, ahogy ők is minket, ezúttal ki tudjuk majd szolgálni...
   
   
  Mucza Tamás: Egyértelmű célunk megőrizni veretlenségünket hazai pályán. Én a közelmúltban az ellenfél Honvédtól búcsúztam el, mielőtt áttettem ide a székhelyem Veszprémbe. Ezért pontosan tudom, hogy a kinti dobások az erősségeik közé tartoznak… Azonban ez a gyengeségük is lehet, ha fejetlenségekbe esnek át… A sorsunkról csak mi döntünk, a szurkolónktól pedig nem kérek semmi többet, mint amit eddig tettek: ők nem hibáznak.
   

  Következő mérkőzés

  K


  VS 

  1970. 01. 01.

  Korábbi mérkőzés

  V

  Veszprém
  VS  TF-BP

  0 - 0

  2022. 05. 13. 18:30

  Kövess minket

  Névadó partnerünk

  Kiemelt Támogatóink

  Támogatóink