Naptár

Betöltése

  Veszprém – MAFC meccs előtti nyilatkozatok

  2019. Szeptember 25.
  2 éve
  A tavalyi idényben ezüstérmes, Hepp Kupa-címvédő alakulatunk pénteken 18.00 órakor a fővárosi MAFC együttesét látja vendégül a Vetési Albert Gimnázium sportcsarnokában. A férfi kosárlabda NB I/B Piros csoportjának 2019/2020-as idényrajtja előtt játékosainkat kérdeztük.
   
  Medve Máté: – Hosszú és kemény alapozáson vagyunk túl, izgatottan várjuk a szezon első meccsét, ugyanis nem titok, hogy bizonyítani szeretnénk! Rögtön egy kimondottan komoly rivális ellen kezdünk: kitűnő erőpróba lesz számunkra, s egyben láthatjuk is majd, hogy hol tartunk csapatként, illetve melyek azok a tényezők, amelyekre még több erőt és figyelmet kell szentelnünk a jövőben.
   

  Körtélyesi Gergely: – Nem tartunk ott ahol kellene, egyelőre még sok hiba akad a játékunkban… Úgy gondolom, hogy a bajnoki rajt az egyik legnagyobb riválisunk ellen kitűnő erőfelmérő lesz a számunkra. Tény ami tény, nem pénteken lesz a bajnokság döntője, odáig el is kell jutni... Ha hátul rendben leszünk, nem lehet gond. Viszont ha nem, abból bizony bajunk is származhat...
   
   
  Kovács Ádám: – Teljes erőnkkel, szívvel-lélekkel készülünk a MAFC ellen! Igyekszünk majd a legjobb formánkat nyújtani, de arról sem szabad megfeledkeznünk, hogy egyelőre még nagyon a csapatépítés elején járunk, sokat kell dolgoznunk azért, hogy valóban összeszokjon a társaság. Természetesen a győzelem lesz a célunk pénteken, hiszen szeretnénk jól rajtolni a bajnokságban!
   
   
  Füzi Róbert: – Nagyon izgatottak vagyunk, természetesen várjuk a bajnokság első mérkőzését, amit egy kemény, többhetes felkészülés előzött meg. Úgy érzem, elég idő telt el az alapozásunk kezdete óta ahhoz, hogy megfelelően összeszokjon az idei csapatunk, nemcsak a pályán, hanem az öltözőben is. A héten kellően felkészülünk ellenfeleinkből, akik ellen rögtön egy rangadót fogunk játszani. Ha pedig végre tudjuk majd hajtani a megbeszélteket, akkor biztos vagyok benne, hogy mi fogjuk győztesként elhagyni a pályát, ami hatalmas lendülettel fog szolgálni a következő fordulókra is. Minél több szurkolónk buzdítására is számítunk pénteken este. A társaim, illetve én is mindent meg fogok tenni a siker érdekében!
   

   

  Következő mérkőzés

  K


  VS 

  1970. 01. 01.

  Korábbi mérkőzés

  V

  Veszprém
  VS  TF-BP

  0 - 0

  2022. 05. 13. 18:30

  Kövess minket

  Névadó partnerünk

  Kiemelt Támogatóink

  Támogatóink