Naptár

Betöltése

  Veszprém – Miskolc meccs előtti nyilatkozatok

  2019. November 06.
  3 hónapja
  November 9-én, pénteken, 18:00-kor kerül megrendezésre ötödik hazai mérkőzésünk, ahol ezúttal a Miskolc együttesét látjuk vendégül a Vetési Albert Gimnáziumban. A NB I/B Piros csoportjának hetedik fordulójában lejátszásra kerülő találkozónkat élőben közvetítjük a YouTube csatornánkon. A meccs előtt edzőinket és egy játékosunkat kértük meg, hogy mondják el, mit várnak a mérkőzéstől.
  Közvetítés a YouTube csatornánkon.
   
   
  Mérész Csaba, vezetőedző: Különleges szituációba kerültünk a legutóbbi hazai meccsünkön, hiszen irányítónk, Szabó Péter sajnos lesérült, nélküle más lesz a játékunk. Kérdés, hogy az ellenfél légiósa pályára tud-e lépni a találkozón. Peti hiánya ellenére is természetesen csak a győzelem lehet a cél. Mindent beleadunk, hogy nekünk kedvezően alakuljon az eredmény.
   
   
  Baksa Szabolcs, másodedző: A Miskolc egy hajtós, agresszív, kemény kosárlabdát játszó csapat, akik az utóbbi pár hétben újból rátaláltak a győzelemhez vezető útra. Kulcsfontosságú lesz, hogy ne engedjük őket leindulni, illetve, hogy ne hagyjuk őket felpörögni a mérkőzés elején. A mi részünkről Szabó Péter pótlása jelent kihívást, de bízunk a csapatban, hogy ezt együtt megoldjuk. Ha a saját játékunkat játsszuk támadásban és védekezésben is, illetve tartjuk magunkat az edzéseken megbeszéltekhez, akkor véleményem szerint meg tudjuk tartani a hazai veretlenségünket.
   
   
  Völgyi Marcell: Nehéz mérkőzésre számítok. A Miskolc legutóbb a Vasast verte meg otthon, viszonylag könnyedén. Az egyik kulcs az lesz, hogy hatástalanítanunk kell a légiósukat. Sajnos ebben Szabó Peti most nem tud a segítségünkre lenni. Megteszünk minden tőlünk telhetőt, hogy nélküle is győzelemmel jöhessünk le a pályáról. Várjuk vissza Petit!

  Következő mérkőzés

  K

  MTK Elite Basket
  VS  HOYA-PE Veszprém

  2020. 02. 29.

  Korábbi mérkőzés

  GY

  HOYA-PE Veszprém
  VS  Pécsi VSK-Kronosz Kiadó

  86 - 67

  2020. 02. 21. 18.00

  Kövess minket

  Kiemelt Támogatóink

  SPORTFEJLESZTÉSI PROGRAM