Naptár

Betöltése

Veszprém - MTK meccs előtti nyilatkozatok

2019. November 20.
4 éve
November 22-én, pénteken, 18:00-kor kerül megrendezésre, a NB I/B Piros csoportjának kilencedik fordulójának veszprémi illetőségű találkozója. Ezúttal az MTK-Elite Basket lesz a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém ellenfele, a Vetéis Albert Gimnázium csarnokában. A mérkőzést élőben közvetítjük a YouTube csatornánkon. A meccs előtt három játékosunkat kértük meg, hogy mondják el, mit várnak a mérkőzéstől.
 

Körtélyesi Gergely: A mérkőzés elejétől oda fogunk figyelni, és szeretnénk komoly tempót diktálni mind a negyven perc alatt. Védekezésben próbálunk minél keményebbek lenni. Ha koncentrálunk, és betartjuk ezeket a dolgokat, akkor véleményem szerint nem lehet semmi gond és itthon tudjuk tartani a pontokat.
 

Kovács Ádám: Nagyon nehéz mérkőzésre számítok. A sérültjeink hiányozni fognak, de igyekszünk őket pótolni. A csapatunk erősödött az új igazolással, akinek ez lesz az első meccse a Veszprém színeiben, ő is tagja lesz pénteken a csapatnak. Az MTK egy nagyon okosan és keményen játszó együttes, de ettől függetlenül természetesen a győzelem a cél.
 
 
Czirbus József: Egy nagyon jó csapat az MTK, nehéz lesz az ellenük való pontok begyűjtése, de egész héten keményen készültünk, hogy meg tudjuk tenni azt. A sérülések ellenére véleményem szerint a csapat egyben van, mind támadásban, mind pedig védekezésben. Reméljük, hogy sok szurkoló ki fog látogatni a mérkőzésre, és győzelemhez segítenek minket, mint ahogy azt eddig is tették az egész szezon során. 

 
 

K?vetkez? mérk?zés

K


VS 

1970. 01. 01.

Korábbi mérk?zés

V

Veszprém KK
VS  Dávid Kornél KA

73 - 85

2024. 04. 24. 18:00

K?vess minket

Névadó partnerünk

Kiemelt Támogatóink

Támogatóink