Naptár

Betöltése

  Veszprém - Nagykőrős meccs előtti nyilatkozatok

  2020. Március 09.
  2 éve
  Idegenben játssza a következő bajnoki mérkőzését a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém, ezúttal a Nagykőrösi Sólymok KE vendégeként a bajnokság 24. fordulójában, méghozzá március 11-én 19:30-tól. A találkozót élőben közvetítjük a YouTube csatornánkon. A szerdai meccs előtt három játékosunkat kérdeztük.
   

  Völgyi Marcell: Keményen dolgozunk. Szeretnénk megtartani a győzelmi szériánkat, valamint a jó formánkat. Ehhez a következő lépés a szerdai mérkőzés, ahol mindent megteszünk a győzelem érdekében.
   

  Kozma Gergő: Nehéz összecsapás vár ránk szerdán. A Nagykőrős hazai pályán egy igen erős csapat, de ettől függetlenül természetesen a cél a győzelem. Nehéz felkészülni egy hétközi fordulóra, de minden erőnkkel azon vagyunk, hogy megugorjuk ezt az akadályt is.
   

  Verasztó Péter: Szeretnénk tartani a jó formánkat. Kevés időnk volt felkészülni a Nagykőrösből, de természetesen ettől függetlenül ugyanúgy fogunk küzdeni a pályán, és a cél a két pont hazahozatala. Jó úton vagyunk, és továbbra is ezen akarunk maradni.
   

  Következő mérkőzés

  K


  VS 

  1970. 01. 01.

  Korábbi mérkőzés

  V

  Veszprém
  VS  TF-BP

  0 - 0

  2022. 05. 13. 18:30

  Kövess minket

  Névadó partnerünk

  Kiemelt Támogatóink

  Támogatóink