Naptár

Betöltése

Veszprém – Pécs meccs előtti nyilatkozatok

2020. Február 19.
4 éve
Február 21-én, pénteken 18:00-tól, a veszprémi a Vetési Albert Gimnáziumban a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém a PVSK-CARGATE együttesét fogadja a bajnokság 21. fordulójában. Az élő közvetítés a Facebook és a YouTube csatornánkon is elérhető lesz. A soron következő találkozóról a három új játékosunkat kérdeztük meg.
 

Guntis Sipolins: Nagyon várom, hogy bemutatkozhassak a Veszprém színeiben. Hallottam, hogy mindig jó a hangulat a hazai mérkőzéseken. A cél természetesen a győzelem, amiben remélem, hogy minél nagyobb segítségére leszek a csapatnak. Hajrá Veszprém!
 

Kozma Gergő: A Pécs egy nagyon fiatal csapat, tele vannak energiával és motivációval. Sokat dolgoztunk a héten a támadásunk és a védekezésünk fejlesztésén egyaránt. Hazai pályán nem lehet más a cél, csakis a győzelem.
 
 

Verasztó Péter: Egyre jobban haladunk az edzéseken, egyre inkább egyben van a csapat, és egyre többet tanulunk. Ezen a mérkőzésen is – mint mindig – győzni szeretnénk, de egy fiatal, pörgős csapat ellen játszunk, nehéz dolgunk lesz. Nagyon jó lehetőség lesz ez a meccs a gyakorlásra is, amire eddig kevés időnk volt.
 

K?vetkez? mérk?zés

K

Veszprém KK
VS  Dávid Kornél KA

2024. 04. 24.

Korábbi mérk?zés

V

Veszprém KK
VS  Dávid Kornél KA

0 - 0

2024. 04. 24. 18:00

K?vess minket

Névadó partnerünk

Kiemelt Támogatóink

Támogatóink