Naptár

Betöltése

  Veszprém – Pécs meccs előtti nyilatkozatok

  2020. Február 19.
  1 éve
  Február 21-én, pénteken 18:00-tól, a veszprémi a Vetési Albert Gimnáziumban a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém a PVSK-CARGATE együttesét fogadja a bajnokság 21. fordulójában. Az élő közvetítés a Facebook és a YouTube csatornánkon is elérhető lesz. A soron következő találkozóról a három új játékosunkat kérdeztük meg.
   

  Guntis Sipolins: Nagyon várom, hogy bemutatkozhassak a Veszprém színeiben. Hallottam, hogy mindig jó a hangulat a hazai mérkőzéseken. A cél természetesen a győzelem, amiben remélem, hogy minél nagyobb segítségére leszek a csapatnak. Hajrá Veszprém!
   

  Kozma Gergő: A Pécs egy nagyon fiatal csapat, tele vannak energiával és motivációval. Sokat dolgoztunk a héten a támadásunk és a védekezésünk fejlesztésén egyaránt. Hazai pályán nem lehet más a cél, csakis a győzelem.
   
   

  Verasztó Péter: Egyre jobban haladunk az edzéseken, egyre inkább egyben van a csapat, és egyre többet tanulunk. Ezen a mérkőzésen is – mint mindig – győzni szeretnénk, de egy fiatal, pörgős csapat ellen játszunk, nehéz dolgunk lesz. Nagyon jó lehetőség lesz ez a meccs a gyakorlásra is, amire eddig kevés időnk volt.
   

  Következő mérkőzés

  K

  Veszprém
  VS  Jászberényi KSE

  2021. 10. 22.

  Korábbi mérkőzés

  V

  TF-BP
  VS  Veszprém

  102 - 98

  2021. 10. 16. 18:30

  Kövess minket

  Kiemelt Támogatóink