Naptár

Betöltése

  Veszprém – Salgótarján meccs előtti nyilatkozatok

  2019. Október 03.
  4 hónapja
  Október 5-én, szombaton 18.00 órakor a férfi kosárlabda NB I/B Piros csoport 2. fordulójában ismét hazai pályán, a Vetési Gimnázium sportcsarnokában készülünk bizonyítani. A Salgótarjáni KSE elleni összecsapás előtt játékosainkat kérdeztük. 
   

  Madár András: – Hasonló odaadással, illetve óriási szívvel fogunk küzdeni hétvégén, akárcsak múlt pénteken. Gyors kosárlabdát játszik a Salgótarján, oda kell majd figyelnünk... Félnünk azonban egy pillanatig sem szabad! A drukkereinknek pedig köszönjük a múlt heti biztatást; nélkülük nem sikerülhetett volna!
   
   
  Szabó Péter: – Igazi csata várható szombaton este! A bajnokság során egy győzelmet sem fognak az ellenfeleink ingyen adni; kőkeményen meg kell dolgoznunk azért, hogy itthon tarthassuk a pontjainkat. Viszont egyértelmű célunk, hogy újabb győzelemmel szolgáljuk ki a publikumot!
   
   
  Mucza Tamás: – A fegyelmezettségen óriási hangsúly lesz! Nem becsüljük le a salgótarjániakat, ugyanis tudjuk, hogy gyors és agresszív játékra képesek. Azonban ha a legjobb tudásunk szerint játszunk, baj nem érhet minket! Ettől függetlenül a szurkolóink által nyújtott támasz, természetesen mindig jól jöhet!
   

  Következő mérkőzés

  K

  MTK Elite Basket
  VS  HOYA-PE Veszprém

  2020. 02. 29.

  Korábbi mérkőzés

  GY

  HOYA-PE Veszprém
  VS  Pécsi VSK-Kronosz Kiadó

  86 - 67

  2020. 02. 21. 18.00

  Kövess minket

  Kiemelt Támogatóink

  SPORTFEJLESZTÉSI PROGRAM