Naptár

Betöltése

  Veszprém – Salgótarján meccs előtti nyilatkozatok

  2019. Október 03.
  2 éve
  Október 5-én, szombaton 18.00 órakor a férfi kosárlabda NB I/B Piros csoport 2. fordulójában ismét hazai pályán, a Vetési Gimnázium sportcsarnokában készülünk bizonyítani. A Salgótarjáni KSE elleni összecsapás előtt játékosainkat kérdeztük. 
   

  Madár András: – Hasonló odaadással, illetve óriási szívvel fogunk küzdeni hétvégén, akárcsak múlt pénteken. Gyors kosárlabdát játszik a Salgótarján, oda kell majd figyelnünk... Félnünk azonban egy pillanatig sem szabad! A drukkereinknek pedig köszönjük a múlt heti biztatást; nélkülük nem sikerülhetett volna!
   
   
  Szabó Péter: – Igazi csata várható szombaton este! A bajnokság során egy győzelmet sem fognak az ellenfeleink ingyen adni; kőkeményen meg kell dolgoznunk azért, hogy itthon tarthassuk a pontjainkat. Viszont egyértelmű célunk, hogy újabb győzelemmel szolgáljuk ki a publikumot!
   
   
  Mucza Tamás: – A fegyelmezettségen óriási hangsúly lesz! Nem becsüljük le a salgótarjániakat, ugyanis tudjuk, hogy gyors és agresszív játékra képesek. Azonban ha a legjobb tudásunk szerint játszunk, baj nem érhet minket! Ettől függetlenül a szurkolóink által nyújtott támasz, természetesen mindig jól jöhet!
   

  Következő mérkőzés

  K


  VS 

  1970. 01. 01.

  Korábbi mérkőzés

  V

  Veszprém
  VS  TF-BP

  0 - 0

  2022. 05. 13. 18:30

  Kövess minket

  Névadó partnerünk

  Kiemelt Támogatóink

  Támogatóink