Naptár

Betöltése

Veszprém - TF meccs előtti nyilatkozatok

2020. Március 04.
4 éve
Ismét bajnoki mérkőzést játszik a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém, ezúttal az TF-BP ellen, hazai pályán a Vetési Albert Gimnáziumban. Élő közvetítés a YouTube csatornánkon lesz elérhető. A mérkőzés előtt három játékosunkat kérdeztük.
 

Medve Máté: Bízom benne, hogy felszabadultan, sok energiát mozgósítva tudunk játszani pénteken. Fontos lesz, hogy védekezésben minden úgy sikerüljön, ahogy tervezzük, hiszen komoly erőt képviselő csapat ellen játszunk. Meccsről meccsre haladunk, és mindegyik mérkőzés kiemelten fontos a számunkra.
 

Szabó Péter: Hazai pályán mindig magabiztosan játszunk, azonban vannak még hullámvölgyek a mérkőzéseinken. Ezeket minden alkalommal megbeszéljük a Mesterrel, és minimalizálni szeretnénk azokat. Úgy gondolom, hogy az új játékosoknak sikerült beilleszkedniük a csapatba. Minden nap keményen edzünk, hogy elérjük a céljainkat. Köszönjük a szurkolóknak a támogatást, remélem, hogy pénteken is sokan kijönnek buzdítani a csapatot.
 

Füzi Róbert: Egy fontos és nehéz mérkőzés vár ránk pénteken. Stabil védekezésre szeretnénk alapozni a játékunkat, amiből gyors kosárlabdát játszva le tudjuk győzni az ellenfelünket. Szeretnénk tovább folytatni a győzelmi sorozatunkat, és minden szurkolót arra kérünk, hogy minél többen jöjjenek ki a mérkőzésre!
 

K?vetkez? mérk?zés

K

Veszprém KK
VS  Százhalombattai KSE

2024. 03. 31.

Korábbi mérk?zés

V

Veszprém KK
VS  Dávid Kornél KA

68 - 88

2024. 03. 23. 18:00

K?vess minket

Névadó partnerünk

Kiemelt Támogatóink

Támogatóink