Naptár

Betöltése

  Veszprém – Vasas meccs előtti nyilatkozatok

  2019. Október 17.
  2 éve
  Október 19-én, szombaton 18.00 órakor a férfi kosárlabda NB I/B Piros csoport 4. fordulójában ismét hazai parketten, a Vetési Gimnázium sportcsarnokában készülünk bizonyítani szeretett szurkolóink mellett saját magunknak is. A Vasas Akadémia elleni összecsapás előtt játékosainkat kérdeztük, mire számíthatunk.
   
   
  Medve Máté: – Könnyelműség lenne részünkről azt gondolni, hogy mivel hazai pályán már két győzelmet bezsebeltünk, nyert ügyünk van. Biztos vagyok benne, hogy a vezetőedző, Faragó Péter minden apró részletre nagy hangsúlyt fektetve küldi ellenünk harcba csapatát. Maximálisan összpontosítanunk kell majd, főleg ami a védekezésünket illet. Minden drukkerünk buzdítására szükségünk lesz, hiszen szavaikból tudunk erőt meríteni időről időre.
   

  Völgyi Marcell: – Hazai pályán győznünk kell és sikerülni is fog, ha a keddi meccsből a hibákat nemcsak szóban, hanem gyakorlatban is akarjuk és tudjuk is javítani. Nem lesz könnyű feladat, hiszen a Vasas edzője, Faragó Péter hihetetlen jó munkát végez. Gyengeségnek velünk szemben azt mondanám, hogy nálunk több a rutinos játékos, de ott a fiatalok a tehetségük mellett az előző két mérkőzésükön is szívvel tudták ezt “kompenzálni”.
   

  Czirbus József: – Kemény mérkőzés várható, de az utolsó másodpercig harcolni fogunk a sikerért. Hiszen hazai parketten nincs más elfogadható eredmény, csakis a győzelem! Nagyon köszönjük a szurkolók támogatását, bátran ígérhetjük, hogy értük is küzdeni fogunk!


   

  Következő mérkőzés

  K


  VS 

  1970. 01. 01.

  Korábbi mérkőzés

  V

  Veszprém
  VS  TF-BP

  0 - 0

  2022. 05. 13. 18:30

  Kövess minket

  Névadó partnerünk

  Kiemelt Támogatóink

  Támogatóink