Naptár

Betöltése

Veszprém – Vasas meccs előtti nyilatkozatok

2019. Október 17.
4 éve
Október 19-én, szombaton 18.00 órakor a férfi kosárlabda NB I/B Piros csoport 4. fordulójában ismét hazai parketten, a Vetési Gimnázium sportcsarnokában készülünk bizonyítani szeretett szurkolóink mellett saját magunknak is. A Vasas Akadémia elleni összecsapás előtt játékosainkat kérdeztük, mire számíthatunk.
 
 
Medve Máté: – Könnyelműség lenne részünkről azt gondolni, hogy mivel hazai pályán már két győzelmet bezsebeltünk, nyert ügyünk van. Biztos vagyok benne, hogy a vezetőedző, Faragó Péter minden apró részletre nagy hangsúlyt fektetve küldi ellenünk harcba csapatát. Maximálisan összpontosítanunk kell majd, főleg ami a védekezésünket illet. Minden drukkerünk buzdítására szükségünk lesz, hiszen szavaikból tudunk erőt meríteni időről időre.
 

Völgyi Marcell: – Hazai pályán győznünk kell és sikerülni is fog, ha a keddi meccsből a hibákat nemcsak szóban, hanem gyakorlatban is akarjuk és tudjuk is javítani. Nem lesz könnyű feladat, hiszen a Vasas edzője, Faragó Péter hihetetlen jó munkát végez. Gyengeségnek velünk szemben azt mondanám, hogy nálunk több a rutinos játékos, de ott a fiatalok a tehetségük mellett az előző két mérkőzésükön is szívvel tudták ezt “kompenzálni”.
 

Czirbus József: – Kemény mérkőzés várható, de az utolsó másodpercig harcolni fogunk a sikerért. Hiszen hazai parketten nincs más elfogadható eredmény, csakis a győzelem! Nagyon köszönjük a szurkolók támogatását, bátran ígérhetjük, hogy értük is küzdeni fogunk!


 

K?vetkez? mérk?zés

K

Veszprém KK
VS  Dávid Kornél KA

2024. 04. 24.

Korábbi mérk?zés

V

Dávid Kornél KA
VS  Veszprém KK

117 - 76

2024. 04. 21. 19:00

K?vess minket

Névadó partnerünk

Kiemelt Támogatóink

Támogatóink