Naptár

Betöltése

Alexander Geddes a Veszprém új vezetőedzője

2023. Június 27.
10 hónapja
 
Tájékoztatjuk a közvéleményt és a kosárlabda szurkolókat, hogy a Veszprém Kosárlabda Klub új vezetőedzője a 2023/24-es szezonnal kezdődően Alexander Geddes lesz. A skót szakember hároméves szerződést írt alá Klubot működtető Veszprém Kosárlabda Kft.-vel.
 
A veszprémi csapat új vezetőedzőjét az legtehetségesebb fiatal európai edzők közt tartják számon. Ennek bizonyítéka, hogy ő az Euroliga Vezetőedzői Testületének (Euroleague Head Coaches Board) az operatív vezetője, és eddigi karrierje során olyan edzőkkel dolgozhatott együtt, mint Zeljko Obradovic, a Partizan jelenlegi és Pablo Laso, Real Madrid közelmúltbeli vezetőedzője. Az Athlete Plus Veszprém által szervezett Next Level Camp résztvevői már jól ismerhetik, hiszen ő volt az egyik fő edzője az áprilisi tábornak.
 
Naményi Miklós, a VKK ügyvezető elnöke a következőket mondta el a csapat új vezetőedzőjéről: „Alex Geddes az Athlete Plusszal közösen szervezett tavaszi Next Level Camp során mutatkozott be nekünk. Fiatal kora ellenére hatalmas tudással rendelkezik. De azt gondolom, aki a mindennapjait egy olyan edzőfenoménnal tölti, mint Zeljko Obradovic, az óhatatlanul tudást szerez az edzői szakmából. Alex karaktere és elhivatottsága juttatta őt az Euroleague Vezetőedzői Testületének vezető pozíciójába, annak ellenére, hogy huszonhárom éves! Számomra nagyon meggyőző volt az a négy nap, amit itt Veszprémben együtt töltöttünk, mind emberileg, mind szakmailag. Biztos vagyok benne, hogy Alex segítségével a magyar kosárlabda is profitálhat a szerteágazó kapcsolatrendszerből.”
 
A veszprémi kispad élére frissen kinevezett szakember, Alexander Geddes pedig így nyilatkozott a megállapodást követően: „Mindig nagy kiváltságnak számít, ha esélyt kapsz arra, hogy megoszthasd a kosárlabda-tudásodat, és nincs nagyobb megtiszteltetés, mint amikor megbíznak azzal, hogy egy klubot és annak játékosait a jövő felé vezesd. Számos alkalommal volt abban a hatalmas lehetőségben részem, hogy az európai kosárlabda legjobb edzőitől tanuljak, így kötelességemnek érzem, hogy ezt a tudást és tapasztalatot átadjam annak, akinek csak tudom. Naményi Miklós jövőképe a klubról nagyon felvillanyozott, emellett a vízió mellett köteleztem el magamat a következő három szezonra. Alig várom, hogy a skót szívemet és lelkemet, valamint a szerb kosárlabda szemléletemet elhozhassam az egyesülethez, és segíthessek egy olyan program felépítésében, amely meghozza azt a sikert, amire a klub hűséges szurkolói és az emberek Veszprém városában büszkék lehetnek. Együtt bármit elérhetünk!”
 
Isten hozta Geddes mestert Veszprém, sok sikert kívánunk neki a Klubunknál!
 
Alexander Geddes és Zeljko Obradovic

K?vetkez? mérk?zés

K

Veszprém KK
VS  SMAFC 1860 Soproni Egyetem

2024. 05. 05.

Korábbi mérk?zés

V

Veszprém KK
VS  Dávid Kornél KA

73 - 85

2024. 04. 24. 18:00

K?vess minket

Névadó partnerünk

Kiemelt Támogatóink

Támogatóink