Naptár

Betöltése

„Az összes ellenfél komoly játékerőt képvisel”

2019. Szeptember 04.
4 éve
Beszélgetés vezetőedzőnkkel, Mérész Csabával, illetve játékosainkkal, Füzi Róberttel és Völgyi Marcellel a hétvégi, hazai rendezésű II. HOYA – Yuniku Felkészülési Tornáról.
 
Mint ahogy arról már korábban beszámoltunk, idén immár második alkalommal rendezzük meg a HOYA-Yuniku Felkészülési Tornánkat, amelynek szeptember 6-7-én a veszprémi Vetési Albert Gimnázium sportcsarnoka biztosít majd otthont.
 
A vendéglátó HOYA-Pannon Egyetem Veszprém férfi kosárlabdacsapata mellett az MTK Elite Basket, a Budapesti Honvéd SE, illetve a TF Budapest gárdája lép majd parkettre a kétnapos összecsapáson. Mindezek kapcsán, Mérész Csaba vezetőedzőt, centerünket, Völgyi Marcellt és bedobónkat, Füzi Róbertet, kerestük meg, hogy osszák meg gondolataikat velünk.
 
Mérész Csaba

–  Nívós ellenfelekkel kell majd szembenéznetek a hétvégi tornán, mit vársz a csapattól?
 
Mérész Csaba, vezetőedző: – Csöppet sem számít az eredmény, gyakorlásként fogjuk majd fel a torna minden pillanatát. Próbáljuk felgyorsítani a játékunkat, s minél kevesebb hibát véteni, de ami a legfontosabb: összeszoktatni a társaságot.
 
Völgyi Marcell, center: – Ha minden jól megy, a pénteki lesz az első mérkőzés, amelyen már az összes, sérüléséből visszatérő játékosunk bevethető állapotban lesz. Természetesen minőségi szereplést várok, ugyanis egyre csak közeledik a bajnoki rajt, pazar formába kell lendülnünk.
 
Füzi Róbert, bedobó: – Mindenképpen színvonalas összecsapásokat várok, hiszen egytől egyig az összes ellenfél komoly játékerőt képvisel. Nem mellesleg: a TF Budapest gárdája az elmúlt idényben az „A” csoportban szerepelt. Bátran ígérhetem, hogy mindent meg fogunk tenni a győzelemért, hogy szombaton döntőt játszhassunk a saját szervezésű tornánkon.
 
Völgyi Marcell

–  Milyen formában vagy/vagytok? Jól halad a felkészülés?
 
M.Cs.: – Természetesen érzem a srácokon a fáradtságot, de ami még szembetűnőbb az az, hogy akarnak teljesíteni. Bízom benne, hogy a hétvégére mindenki bevethető állapotban lesz, ugyanis szeretném majd forgatni a csapatot, hogy meccsszituációban is kiismerhessék egymást a játékosok.
 
V.M.: – Kissé fáradtan, mint mindenki más, ugyanis kemények a feladatok, amelyeket elvégzünk. Azonban mindezekre kétségkívül szükségünk is van, hiszen csak így nyújthatunk majd maximális formát a szezonrajton, illetve a hétvégi összecsapásokon.
 
F.R.: – Egy hónap már eltelt az alapozásból, egyre jobb fizikai állapotban érzem magam a kemény kondi-, futó- és termi edzéseknek köszönhetően. Bár a finomhangolás még hátravan a bajnoki rajt előtt, de abszolút úgy érzem, megfelelő állapotba kerültem ahhoz, hogy mindent meg tudjak tenni a csapatért, illetve a közös a sikerért a hétvégén.
 
Füzi Róbert

–  Plusz motivációt jelent-e az, hogy a torna hazai rendezésű lesz?
 
M.Cs.: – Nincs jelentősége, hogy idegenben vagy otthon játszunk, hiszen a cél mindig ugyanaz: minél kevesebb hibát véteni, s győzni!
 
V.M.: – Abszolút plusz motivációt jelent! Szeretnénk a taktikai elemek gyakorlása mellett megmutatni a közönségnek azt, hogy érdemes lesz kilátogatni a bajnokság mérkőzéseire az idei évadban is.
 
F.R.: – Természetesen mindig plusz motivációt és erőt jelent a hazai közönség jelenléte. Reméljük, a szurkolóink kiváncsiak lesznek a csapatra és kilátogatnak majd a csarnokba. Ennek megfelelően szeretnénk látványos és sikeres kosárlabdát játszani, hogy megköszönjük a támogató jelenlétüket.

A torna programja:
 
Szeptember 6., péntek

17.00: TF Budapest - Budapesti Honvéd SE
19:00: HOYA-Pannon Egyetem Veszprém – MTK Elite Basket
 
Szeptember 7., szombat
16.00: Mérkőzés a 3. helyért
18.00: Döntő
 
A rendezvény során már lehetőségük lesz szurkolóinknak arra, hogy megvásárolják a 2019/2020-as idényre szóló bérleteiket. Erről részletesen itt olvashatnak.
 
A tornára a belépés díjtalan, mindenkit szeretettel várunk!
 

Hajrá Veszprém!
 
 

K?vetkez? mérk?zés

K


VS 

1970. 01. 01.

Korábbi mérk?zés

GY

Veszprém KK
VS  Vásárhelyi Kosársuli

99 - 77

2024. 04. 13. 18:00

K?vess minket

Névadó partnerünk

Kiemelt Támogatóink

Támogatóink