Naptár

Betöltése

  Feldobás előtt: MAFC – Veszprém

  2021. Április 02.
  1 éve
  Április 3-án, szombaton megkezdjük a küzdelmet a MAFC ellen a playoffban. A három győzelemig tartó negyeddöntő első találkozójának a budapesti Gabányi László Sportcsarnok ad otthont. A 17:30-kor kezdődő mérkőzést ellenfelünk YouTube csatornája fogja élőben közvetíteni.
   
  Nehéz mérkőzések várnak ránk a rájátszásban, hiszen a bajnokság egyik, ha nem a legjobb formában lévő együttesét kaptuk ellenfélnek. Az alapszakaszt a harmadik helyen záró MAFC ellen fogunk pályára lépni, akik nyolcmeccses győzelmi szériával fejezték be a bajnokság körmérkőzéses szakaszát.
   
  Mi a hatodikként végeztünk, ám ehhez hozzátartozik, hogy a legutolsó fordulóban még a harmadik hely megszerzésére is esélyünk volt. Ekkor éppen leendő playoffbeli ellenfelünkkel szemben léptünk a parkettre, ám nem sikerült elhozni a két pontot a fővárosból (102:72), így az övék lett ez a pozíció.
   

  A többi negyeddöntős párosítás a következő:
  - HÜBNER-Nyíregyháza BS (1.) - NKA Pécs (8.)
  - BKG Príma Akadémia (2.) - Budapesti Honvéd (7.)
  - Salgótarjáni KSE (4.) - Vasas Akadémia (5.)
   
  Vezetőedzőnk, Baksa Szabolcs a következőképpen vélekedik az előttünk álló párharcról, ahogyan ez a tegnap vele készített interjúból kiderül: „A MAFC a legutóbbi tizennégy meccséből tizenhármat megnyert. A Nyíregyházát hazai pályán tizenöt ponttal megverte. Szerintem a legjobb csapat, szerkezetileg is, jelenleg a MAFC. Készülünk, ez már folyamatban van, és megteszünk mindent a győzelemért. Nem gondolkozunk hosszú távon, mindig a következő meccsre koncentrálunk.”
   
  Szurkoljunk együtt tehát minél többen a csapatunknak a képernyő előtt holnap!
   
  Hajrá HOYA, hajrá Veszprém
   

  Következő mérkőzés

  K


  VS 

  1970. 01. 01.

  Korábbi mérkőzés

  V

  Veszprém
  VS  TF-BP

  0 - 0

  2022. 05. 13. 18:30

  Kövess minket

  Névadó partnerünk

  Kiemelt Támogatóink

  Támogatóink