Naptár

Betöltése

  Feldobás előtt: Pécs - Veszprém

  2019. November 16.
  2 éve
  A férfi kosárlabda NBI/B piros csoportjának 8. fordulójában a PVSK-Cargate csapata látja vendégül a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém csapatát, a Lauber Dezső Sportcsarnokban, november 17-én, 17:00-kor. Élő közvetítés a YouTube csatornánkon lesz elérhető!
   
  A jó formában lévő Veszprém csap össze a jelenleg a tabella utolsó helyén álló Péccsel. Habár a különbség nagynak tűnhet a két együttes között, mégis nagy csatára számíthatunk vasárnap. A Pécs múlt pénteken a Vasas otthonában tudott győzelmet aratni, ami nem kis bravúrnak számít (92:94).

  A két klub tavaly kétszer is egymásnak feszült, amely találkozókból mindkétszer a királynék városának csapata tudott győztesen lejönni a pályáról. (78:96 ill. 89:76 arányban).
   
   
  A pécsi együttes gerincét fiatalok alkotják, leginkább U20-as játékosok, ám van néhány tapasztaltabb, a felnőtt csapattal is edző játékos a keretükben. Gyors, agresszív játékot játszanak, erősségük a leindulások. A legnagyobb kihívást az ellenfelünk fiatal tehetséges irányítója, Bíró Levente jelentheti. Levente átlagosan 11 pontot szerez és 3,4 lepattanója van.

  A HOYA igen jó formában van, legutóbb a Miskolcot tudta megverni otthon viszonylag nagy, 26 pontos különbséggel (109:83). A csapatban továbbra is él a bizonyítás vágy, hogy fenntartsák ezt a szintű játékot, és újabb győzelmet érjenek el. A nyilatkozatuk itt olvasható.
  Két nagyon motivált csapat feszül egymásnak tehát vasárnap, amely egy nagyon jó mérkőzést eredményezhet.
   
  Hajrá Veszprém, Hajrá HOYA!
   

  Következő mérkőzés

  K


  VS 

  1970. 01. 01.

  Korábbi mérkőzés

  V

  Veszprém
  VS  TF-BP

  0 - 0

  2022. 05. 13. 18:30

  Kövess minket

  Névadó partnerünk

  Kiemelt Támogatóink

  Támogatóink