Naptár

Betöltése

Pécs - Veszprém meccs előtti nyilatkozatok

2019. November 15.
4 éve
November 17-én, vasárnap, 17:00-kor kerül megrendezésre, a NB I/B Piros csoportjának nyolcadik fordulójában lejátszásra kerülő találkozónk. Ezúttal Pécsett fogunk játszani, ahol a PVSK-Cargate fogadja a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém csapatát a Lauber Dezső Sportcsarnokban. A mérkőzést. élőben közvetítjük a YouTube csatornánkon. A meccs előtt három játékosunkat kértük meg, hogy mondják el, mit várnak a mérkőzéstől.
 
 
Medve Máté: Szeretnénk ott folytatni, ahol a Miskolc ellen befejeztük. Nem becsüljük le az ellenfelet, hiszen meg tudták verni a Vasast idegenben. Ez is mutatja, hogy mindenki ellen maximális koncentrációval kell pályára lépnünk! Figyelnünk kell az indításaikra és megpróbálni lassabb játékra kényszeríteni őket!
 
 
Mucza Tamás: A vasárnapi egy nehéz meccs lesz, hiszen a Pécs egy fiatal csapat, akik gyors, agresszív játékot képviselnek. Nem szabad őket lebecsülnünk, komolyan kell venni ezt a mérkőzést is. Nem kényelmesedhetünk bele a meccsbe, de ha betartjuk az egész héten gyakorlottakat, akkor reményeim szerint egy magabiztos győzelem lesz az eredménye!
 
 
Füzi Róbert: A hétvégi mérkőzésünkbe ugyanazzal a lendülettel és ritmussal szeretnénk belemenni, ahogy azt múlt héten a Miskolc ellen tettük. Arra a találkozóra kellően összeállt a csapat védekezésben és támadásban egyaránt. Ezt a formánkat próbáljuk hozni a Pécs ellen is, ami ha sikerül, akkor szinte biztosak lehetünk benne, hogy győzelemmel fogunk hazatérni.
 

K?vetkez? mérk?zés

K

Veszprém KK
VS  Százhalombattai KSE

2024. 03. 31.

Korábbi mérk?zés

V

Veszprém KK
VS  Dávid Kornél KA

68 - 88

2024. 03. 23. 18:00

K?vess minket

Névadó partnerünk

Kiemelt Támogatóink

Támogatóink