Naptár

Betöltése

Feldobás előtt: Salgótarján – Veszprém

2021. Február 23.
3 éve
Ismét bajnoki mérkőzést játszunk, ezúttal a Salgótarjáni KSE otthonában, február 24-én, a Salgótarjáni Városi Sportcsarnokban, 18:00-tól.
 
Nem volt sok ideje pihenni csapatunknak a szombati, Honvéd elleni parádés győzelem után (106:97). Az összecsapáson Nebojsa Dukic 29 pontot szerzett, és leszedett 6 lepattanót. Ez a teljesítmény 43-as VAL mutatót jelentett, ami kiemelkedő volt a találkozón. Habár több extra egyéni teljesítmény is volt a HOYA részéről a rangadón, a meccset mégis egy emberként, összetartva, igazi csapatként tudtuk megnyerni.

A rövid, háromnapos „meccsszünet” után az a Salgótarján lesz az ellenfelünk, akik legutóbb a TF-BP otthonába látogattak, és egy magabiztos, 68:92 arányú győzelemmel távozhattak a Hepp Kupa negyedik helyezettjének otthonából, Boinitzer Dávid 23 pontjának is köszönhetően. Így előre léptek a tabella ötödik helyére, közvetlenül mögénk.
 

Ellenfelünk húsz mérkőzést játszott a bajnokságban eddig, amelyből tizenkét mérkőzésen távozhatott a két ponttal. Mi egyel kevesebb, tizenkilenc találkozón léptünk pályára, amelyből ugyancsak tizenkettő zárult győzelemmel. Ezzel a mutatóval mi jelenleg a negyedik helyen tanyázunk a bajnokságban.
 
A két csapat már találkozott egymással a bajnokságban, akkor a bakonyi együttes volt a vendéglátó. Az őszi odavágón csapatunk itthon tartotta a két pontot, egy magabiztos, tízpontos hazai győzelemmel záruló összecsapáson (92:82). Akkor Madár András egészen kimagasló teljesítményt nyújtott, 32 egységig jutott, szerzett 5 lepattanót, valamint kiosztott 9 gólpasszt is, ami 43-as VAL mutatót eredményezett neki a mérkőzés végére.

Komoly megmérettetés vár tehát ismét a mieinkre szerdán, amelyet élőben fog közvetíteni a Salgótarjáni KSE csapatának YouTube csatornája.

Szurkoljunk együtt az újabb győzelemért!
Hajrá HOYA, hajrá Veszprém!
 

K?vetkez? mérk?zés

K

Veszprém KK
VS  Százhalombattai KSE

2024. 03. 31.

Korábbi mérk?zés

V

Veszprém KK
VS  Dávid Kornél KA

68 - 88

2024. 03. 23. 18:00

K?vess minket

Névadó partnerünk

Kiemelt Támogatóink

Támogatóink