Naptár

Betöltése

  Feldobás előtt: Salgótarján – Veszprém

  2021. Február 23.
  1 éve
  Ismét bajnoki mérkőzést játszunk, ezúttal a Salgótarjáni KSE otthonában, február 24-én, a Salgótarjáni Városi Sportcsarnokban, 18:00-tól.
   
  Nem volt sok ideje pihenni csapatunknak a szombati, Honvéd elleni parádés győzelem után (106:97). Az összecsapáson Nebojsa Dukic 29 pontot szerzett, és leszedett 6 lepattanót. Ez a teljesítmény 43-as VAL mutatót jelentett, ami kiemelkedő volt a találkozón. Habár több extra egyéni teljesítmény is volt a HOYA részéről a rangadón, a meccset mégis egy emberként, összetartva, igazi csapatként tudtuk megnyerni.

  A rövid, háromnapos „meccsszünet” után az a Salgótarján lesz az ellenfelünk, akik legutóbb a TF-BP otthonába látogattak, és egy magabiztos, 68:92 arányú győzelemmel távozhattak a Hepp Kupa negyedik helyezettjének otthonából, Boinitzer Dávid 23 pontjának is köszönhetően. Így előre léptek a tabella ötödik helyére, közvetlenül mögénk.
   

  Ellenfelünk húsz mérkőzést játszott a bajnokságban eddig, amelyből tizenkét mérkőzésen távozhatott a két ponttal. Mi egyel kevesebb, tizenkilenc találkozón léptünk pályára, amelyből ugyancsak tizenkettő zárult győzelemmel. Ezzel a mutatóval mi jelenleg a negyedik helyen tanyázunk a bajnokságban.
   
  A két csapat már találkozott egymással a bajnokságban, akkor a bakonyi együttes volt a vendéglátó. Az őszi odavágón csapatunk itthon tartotta a két pontot, egy magabiztos, tízpontos hazai győzelemmel záruló összecsapáson (92:82). Akkor Madár András egészen kimagasló teljesítményt nyújtott, 32 egységig jutott, szerzett 5 lepattanót, valamint kiosztott 9 gólpasszt is, ami 43-as VAL mutatót eredményezett neki a mérkőzés végére.

  Komoly megmérettetés vár tehát ismét a mieinkre szerdán, amelyet élőben fog közvetíteni a Salgótarjáni KSE csapatának YouTube csatornája.

  Szurkoljunk együtt az újabb győzelemért!
  Hajrá HOYA, hajrá Veszprém!
   

  Következő mérkőzés

  K


  VS 

  1970. 01. 01.

  Korábbi mérkőzés

  V

  Veszprém
  VS  TF-BP

  0 - 0

  2022. 05. 13. 18:30

  Kövess minket

  Névadó partnerünk

  Kiemelt Támogatóink

  Támogatóink