Naptár

Betöltése

Feldobás előtt: TF - Veszprém

2019. November 30.
4 éve
A héten a második mérkőzését játssza a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém csapata, ezúttal a Férfi Kosárlabda NB/I B piros csoportjának tizedik fordulójában, a TF-Budapest otthonában, december 1-én, 19:30-kor, a Ludovika Arénában.
 
Budapestre utazik vasárnap a Veszprém, ahol zsinórban a hetedik győzelem begyűjtésére készül. Jó formában van a bakonyi együttes, hétfőn a Hepp Kupában a Győrt sikerült nagy fölénnyel legyőzni (80:107), így tovább jutottunk a legjobb nyolc közé a sorozatban.
 
A bajnokságban is jól szerepelnek Mérész Csaba tanítványai, ott jelenleg az első helyen állnak, nyolc győzelemmel és mindössze egy vesztett mérkőzéssel.
 
Az új igazolás, Mike McCall – úgy tűnik - megtalálta a helyét a csapatban, gyorsan beilleszkedett és teljes erőbedobással küzd a kitűzött célokért. Első meccsén, az MTK elleni hazai bajnokin a pontszerzésben volt csapata legeredményesebbje 19 egységgel, míg a hétfői kupatalálkozón társai kiszolgálásában jeleskedett leginkább, 15 gólpasszt jegyezve. De természetesen a csapat többi tagjára sem lehet panasz, mindenki stabil, jó formát mutat egyénileg, de ami a legfontosabb, hogy csapatként is.

 
 
A vendéglátó együttes jelenleg a kilencedik helyen áll a tabellán, egy mérkőzéssel kevesebbet játszva, négy győzelem és négy vereség a mutatójuk. A TF-BP legutóbbi összecsapása a Vasas ellen volt idegenben, ahol sikerült 94:97 arányban diadalmaskodniuk. A fővárosiak legeredményesebb játékosa Czura Attila a maga 18 pontos átlagával, de a gólpasszok (6,6) és a VAL mutató (25) tekintetében is vezeti a háziranglistát.
 
A kulcs, ahogy eddig is, a gyors leindulásokban és a fegyelmezett védekezésben lehet, nyilatkozták játékosaink, akik közül továbbra sem lehet sajnos számítani Szabó Péter és Völgyi Marcell játékára.
 
Vasárnap 19:30-tól tehát aki tud szurkoljon a HOYA-nak a Ludovika Arénában, vagy a YouTube előtt ülve, hiszen remek mérkőzésre van kilátás!
 
Hajrá Veszprém, Hajrá HOYA!

K?vetkez? mérk?zés

K


VS 

1970. 01. 01.

Korábbi mérk?zés

V

Veszprém KK
VS  Dávid Kornél KA

73 - 85

2024. 04. 24. 18:00

K?vess minket

Névadó partnerünk

Kiemelt Támogatóink

Támogatóink