Naptár

Betöltése

TF - Veszprém meccs előtti nyilatkozatok

2019. November 29.
4 éve

December 1-én, vasárnap kerül megrendezésre az NB/B Piros csoportjának tizedik fordulója. Ezúttal a TF-BP lesz a HOYA-Pannon Egyetem ellenfele, a Ludovika Arénában, Budapesten. A mérkőzést élőben közvetítjük a YouTube csatornánkon. A találkozó előtt három játékosunkat kértük meg, hogy mondják el, mit várnak a vasárnapi meccstől.

 
Szabó Péter: Tudjuk, hogy egy nehéz mérkőzés vár ránk vasárnap, de szerintem, ha kellő alázattal, és kemény védekezéssel megyünk fel a pályára, akkor nem lehet gond. A srácok jól játszanak, annak ellenére is, hogy én és Marci sem tudunk most a pályán lenni velük. Természetesen vannak hullámvölgyek, de ilyenkor mindig van egy ember a csapatból, aki extra teljesítményt nyújt, és magával húzza ebben az egész csapatot is.
 
 
Völgyi Marcell: A cél a győzelem. Nem lesz könnyű dolgunk idegenben Kecáék(a Veszprém egykori játékosa - a szerk.) ellen, de én úgy gondolom, hogy a csapat maximálisan felkészült a találkozóra. Nehéz csak a padról nézni a mérkőzést, de Peti is és én is megteszünk mindent azért, hogy a lehető leghamarabb vissza tudjunk térni a pályára.
 
 
Mike McCall: A cél természetesen az, hogy megnyerjük a mérkőzést. Ahhoz, hogy ez sikerüljön a meccs elejétől kezdve nagy erőbedobással, odafigyelve, okos kosárlabdát kell játszanunk. Alkalmaznunk kell a héten gyakoroltakat. Rá kell erőltetnünk a játékunkat az ellenfélre, és nem szabad hagynunk, hogy ők tegyék meg ugyanezt velünk.
 

K?vetkez? mérk?zés

K


VS 

1970. 01. 01.

Korábbi mérk?zés

GY

Veszprém KK
VS  Vásárhelyi Kosársuli

99 - 77

2024. 04. 13. 18:00

K?vess minket

Névadó partnerünk

Kiemelt Támogatóink

Támogatóink