Naptár

Betöltése

  Feldobás előtt: Veszprém – Baja

  2021. November 25.
  8 hónapja
  Az NBI/B Piros csoportjának tizedik fordulójában a Veszprém Kosárlabda Klub a Bajai Bácska FKE-t fogadja a Vetési Albert Gimnáziumban november 26-án, pénteken 17:00-tól. Ez a mérkőzés az, amelynek megnyerése kötelező elvárás és szükséges is a hazaiaktól. Nemcsak a két együttesnek az alapszakasz jelenlegi rangsorában elfoglalt pozíciója alapján, de azért is, mivel a bakonyiak vereséget szenvedtek az előző fordulóban, így muszáj nyerniük, ha az élmezőnyben akarnak maradni.
   
  A Baja ugyanis eddig győzelem nélkül és kilenc vereséggel áll a tabella legalján. Sorrendben a következő csapatokkal játszottak és maradtak végül alul: Jászberény (108:82), Nagykőrös (83:93), PVKS (106:82), MAFC (92:105), BKG (121:73), Honvéd (43:121), NKA (84:107), Óbuda (108:90) és Pápa (92:103).
   
  A Veszprém egy remek, négy győzelemből álló sorozatot szeretett volna folytatni múlt vasárnap Szigetszentmiklóson. A feladat azonban nagyon is nehéznek ígérkezett és végül nem is sikerült teljesíteni azt. A hazai pályán játszó BKG Príma Akadémia ugyanis végig irányított a meccsen és nyert 96:68 arányban.
   

  A Veszprém fiatal bedobója, Glatz Soma a következőket nyilatkozta weboldalunknak az előttünk álló újabb feladatról és a jelenlegi hangulatról: „A BKG elleni mérkőzésen nem sikerült a jó formánkat hozni, de nincs megállás, teljes erővel készülünk a következő találkozóra.  A Baja egy viszonylag fiatal csapat, amely eddig nem szerepel úgy, mint az elmúlt években, de ettől függetlenül nem szabad őket lebecsülni és a legjobb formánkat kell hozni a siker érdekében, mivel ebben a bajnokságban bárki megverhet bárkit. Szeretnénk hazai pályán, a szurkolóink előtt bizonyítani. Reméljük, minél többen kilátogatnak majd a meccsre! Hajrá Veszprém!”
   
  Reméljük, hogy holnap ismét sokan látogatnak ki a Vetési Gimnáziumban, és a drukkerek előtt újra győzelmet arat az együttes, ezzel dobogós helyen tartva magát a tabellán. Aki pedig esetleg mégsem tudna eljönni, annak figyelmébe ajánljuk, hogy a Facebook oldalunkon és a YouTube csatornánkon egyaránt nézhető lesz ezúttal is a meccsünk.
   
  Felhívjuk a figyelmet, hogy a találkozó továbbra is csak érvényes védettségi igazolvánnyal látogatható, továbbá ismét kötelező a maszkviselés a zárt térben rendezett sporteseményeken, így a Veszprém Kosárlabda Klub mérkőzésein is. Fontos, hogy a védettségi igazolvány csak arcképes hatósági igazolvánnyal (érvényes útlevél, jogosítvány, személyazonosító igazolvány) együtt jogosít fel a belépésre. Megértésüket köszönjük. Vigyázzunk egymásra!
   
  Hajrá Veszprém!
   

   

  Következő mérkőzés

  K


  VS 

  1970. 01. 01.

  Korábbi mérkőzés

  V

  Veszprém
  VS  TF-BP

  0 - 0

  2022. 05. 13. 18:30

  Kövess minket

  Névadó partnerünk

  Kiemelt Támogatóink

  Támogatóink