Naptár

Betöltése

Feldobás előtt: Veszprém – Jászberény

2021. Október 21.
2 éve
Szeptember 22-én, pénteken, a megszokott időpontban, azaz 17:00-tól ismét a Vetési Albert Gimnáziumban lép parkettre a Veszprém Kosárlabda Klub. Az ellenfele pedig az a Jászberényi KSE lesz, amely az előző idényben még az NBI/A csoportban szerepelt, így tehát kijelenthető, hogy nagyon nehéz meccsre, egy igazi rangadóra van kilátás. Éppen ezért ismét számítunk Szurkolóink jelenlétére és támogatására, főleg a helyszínen, de a képernyők előtt is. Utóbbi érdekében mind a Facebook, mind a YouTube csatornánk élőben adja majd a találkozót.

A Veszprém amúgy is extra motiváltan lépne pályára, hiszen a múlt hétévégén hosszabbításban kikapott a TF-BP vendégeként (102:98), így jelenleg két győzelemmel és két vereséggel áll. Ráadásul hazai pályán már vesztettek pontot a bakonyiaknak, és többet már nem szeretnének a Királynék városában elhullajtani.
 
Csapatunk hátvédje, Madár András ezt is kihangsúlyozta a meccs előtti nyilatkozatában: ,,Nehéz meccsre számítunk, mert a Jászberény egy jó csapat. Fontos mérkőzés lesz ez a számunkra, hiszen hazai pályán nem szeretnénk többször kikapni. Okos és pontos játékkal próbáljuk a két pontot itthon tartani.”
 

A JKSE az idei szezonban az NBI/B Piros csoportjában szerepel és próbál visszajutni az „A” csoportba. A nyáron nagy változások voltak a játékoskeretükben. Sokan távoztak a tavalyi együttesből és jópáran érkeztek. Régi-új a vezetőedző Földi Sándor, míg Jászebrényben szerepel most már Miljan Rakic (1-2-es poszt), Velkey János (Paksról, 2-es poszt), Olasz Ádám, (Szedeák, 4-5), Homoki Donát (Miskolc, 4-5), Uros Rosic (NKA, 1-2), Meleg Károly (Békés, 4-5), Várbíró Gergő (Cegléd, 1), Fekete Dávid (NKA, 4), Nagy Simon (BKG, 1-2) és Chester Lewis (Kecskemét, 1).  
 
Leendő ellenfelünk jelenleg a tabella második helyén áll három győzelemmel és egy vereséggel. A nyitófordulóban nyertek odahaza a Baja ellen (108:82), majd szintén otthon kikaptak az NKA Pécstől (61:75). Ezt követőn két diadal jött egymás után, előbb az Óbuda Kaszások (73:87), majd a Pápa vendégeként (82:95).
 
Nehéz találkozó vár tehát a veszprémi fiúkra, biztosak lehetünk benne, hogy egy színvonalas és izgalmas meccsre van kilátás. Bízunk benne, hogy a korábbi fordulókhoz hasonlóan, ismét sokan buzdítják majd élőben a csapatot. Ezúttal is felhívjuk a figyelmet arra, hogy csak érvényes védettségi igazolvánnyal lehet a helyszínen megtekinteni a találkozót, amely azonban csak arcképes hatósági igazolvánnyal (érvényes útlevél, jogosítvány, személyazonosító igazolvány) együtt jogosít fel a belépésre.
 
Bérleteket továbbra is lehet vásárolni a belépéskor, és természetesen újabb „Gólpasszokra” is számítunk a minket támogató kosárlabda szeretőktől.
 
Szeretettel várunk Mindenkit pénteken a Vetési Gimnáziumban!
 
Hajrá Veszprém!
 

 

K?vetkez? mérk?zés

K

Veszprém KK
VS  Százhalombattai KSE

2024. 03. 31.

Korábbi mérk?zés

V

Veszprém KK
VS  Dávid Kornél KA

68 - 88

2024. 03. 23. 18:00

K?vess minket

Névadó partnerünk

Kiemelt Támogatóink

Támogatóink