Naptár

Betöltése

  Feldobás előtt: Veszprém – MAFC

  2021. November 10.
  9 hónapja
  Az NBI/B Piros csoportjának nyolcadik fordulójában ismét rangadónak titulálható összecsapást rendeznek Veszprémben. Az immáron a tabella harmadik helyén álló hazaiakat a tavalyi bronzérmes MAFC látogatja meg a Vetési Albert Gimnáziumban. A találkozóra pénteken, azaz november 12-én kerül sor 17:00-tól. A meccs érdekessége, hogy soron következő vendégeink voltak azok, akikkel szemben tavaly alulmaradtunk a rájátszásban, és így ők jutottak a legjobb négy közé.
   
  A fővárosiak egy idegenbeli vereséggel (80:66) kezdték a 2021/22-es szezont az ellen a PVSK ellen, akiket a Veszprém az előző fordulóban itthon legyőzött. A következő meccsükön ismét idegenben játszottak, ezúttal a Honvéd otthonában, és ezúttal sem sikerült nyerniük (52:81). Az első győzelmüket a harmadik találkozójukon arattak, méghozzá a BKG ellen otthon (81:66), majd Bajáról is két ponttal távoztak (92:105). Az NKA ellen azonban kikaptak otthon (74:84), akárcsak az Óbudai Kaszások vendégeként (83:80). Ezt követően Hencsey Tamást az a Garai Péter váltotta az első csapat kispadján, aki tavaly harmadik helyig vezette a MAFC-ot. A régi-új mesterrel a kispadján a budapestiek 101:80 arányban diadalmaskodtak a Pápa felett a legutóbbi mérkőzésükön, a mérlegük így három győzelemre és négy vereségre módosult.
   

  A Veszprém remek sorozatban van, immáron zsinórban három győztes meccset tudhat magáénak, ezzel öt-kettes mutatóval a bajnokság harmadik helyén áll. Legutóbb hazai pályán a Pécsi VSK-CARGATE ellen nyertek a piros-szürkék, méghozzá nagyon meggyőzően, 109:71 arányban. Természetesen odahaza ezúttal sem szeretnének kikapni Szabó Péterék, és tartani akarják a lépést a bajnokság élmezőnyével.
   
  A Veszprém fiatal hátvédje, Dancsecs András a következőket nyilatkozta weboldalunk megkeresésére az előttünk álló találkozó kapcsán: „Az előző meccs dinamikus, pontos játékát és jó hangulatát hozni akarjuk a MAFC ellen is, valamint hazai pályán hosszabbítani a győzelmi sorozatot.”
   
  Reméljük, most pénteken 17:00-tól is, tehát a szokott időpontban, sokan látogatnak ki a Vetési Gimnáziumban, akárcsak a PVSK ellen tették, és remek hangulatot varázsolnak a drukkerek, amely ezúttal is győzelemhez segíti a csapatot. Aki pedig mégsem nem tudna eljönni, annak javasoljuk, hogy kövesse élő közvetítésünket amely a Facebook és a YouTube csatornánkon egyaránt elérhető lesz ezúttal is.
   
  Hajrá Veszprém!
   

  Következő mérkőzés

  K


  VS 

  1970. 01. 01.

  Korábbi mérkőzés

  V

  Veszprém
  VS  TF-BP

  0 - 0

  2022. 05. 13. 18:30

  Kövess minket

  Névadó partnerünk

  Kiemelt Támogatóink

  Támogatóink