Naptár

Betöltése

  Feldobás előtt: Veszprém – Miskolc

  2020. November 20.
  1 éve
  Hosszabb kihagyást tudhat maga mögött a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém csapata, akiknek a november 14-i, Salgótarján elleni mérkőzése halasztásra került. Erről bővebben korábbi cikkünkben olvashatnak.
   
  A majdnem kéthetes szünet után a MEAFC-Miskolc lesz az ellenfelünk november 21-én, 17:00-tól, a Március 15. úti Sportcsarnokban, zárt kapuk mögött.
   
  Gőzerővel készül a csapatunk a szombati mérkőzésre, hiszen a legutóbbi találkozónkat megnyertük idegenben a Budapesti Honvéd SE ellen, így jó lenne ismét győzelmet aratni. Akkor egy szoros végjátékban végül 72:74 arányban tudtunk felülkerekedni a fővárosiakon. A mérkőzésen három tapasztalt játékosunk vezette győzelemre a csapatot. Madár András 26 pontig jutott, míg Szabó Péter 9 gólpasszt adott, valamint Nebojsa Dukic 10 lepattanót gyűjtött be.
   
  Soron következő ellenfelünk, a Miskolc nálunk kettővel több, azaz nyolc meccsnél jár a bajnokságban. Ebből hármon tudtak győzelmet aratni, míg öt mérkőzésen maradtak alul. Legutóbb a bajnoki szereplését éppen csak megkezdő Budapesti Honvéd SE-vel játszottak hazai pályán, ahol a vendégek távozhattak győzelemmel (92:110). A MEAFC jelenleg 10. helyen áll a tabellán, míg mi a 7. pozíciót foglaljuk el.
   

  A miskolci Kozák Márton a maga 21,50-es pontátlagával a bajnokságban a másodikat helyen áll, míg Madár András 20,50-el a negyedik helyet foglalhatja el ezen a ranglistán. Nem mehetünk el szó nélkül Nebojsa Dukic mellett sem, aki 9,20-as lepattanó átlagával az ötödik helyen áll, míg Szabó Péter 7,83-as gólpasszátlagát csak egy játékos tudja megelőzni.
   
  A mérkőzés előtt vezetőedzőnket és egy játékosunkat kértük meg, hogy mondják el véleményüket az előttünk álló találkozóról.
   
  Baksa Szabolcs, a Veszprém vezetőedzője:A Miskolc egy fiatalos, sokat futó, agresszív kosárlabdát játszó csapat, néhány extra pontszerző játékossal a soraikban. Edzőjükkel, Szollár Gergővel egymás oldalán is megéltünk sok csatát, biztos vagyok benne, hogy most is maximálisan felkészíti az együttesét. Természetesen ezzel mi is így vagyunk, és a saját játékunkra koncentrálva próbálunk majd hazai pályán domináns teljesítményt nyújtani.
   
  Madár András, a Veszprém irányító-bedobója: A Miskolc nagyon agresszív és gyors kosárlabdát játszik. A gyors indításaikra oda kell figyelnünk majd az egész meccs folyamán. Győzni szeretnénk, és ha megvalósítjuk azt, amit az edzőnk kért tőlünk, akkor sikerülhet is.
   
  Habár a találkozó zártkapus lesz, de a meccset élőben megtekinthetik a drukkerek a MEAFC YouTube csatornáján, amely ezen a linken található. Szurkoljunk, hogy a srácok ismét győzelemmel jöhessenek le a pályáról.
   
  Hajrá Veszprém, Hajrá HOYA!
   

  Következő mérkőzés

  K


  VS 

  1970. 01. 01.

  Korábbi mérkőzés

  V

  Veszprém
  VS  TF-BP

  0 - 0

  2022. 05. 13. 18:30

  Kövess minket

  Névadó partnerünk

  Kiemelt Támogatóink

  Támogatóink