Naptár

Betöltése

Elhalasztva a Veszprém - Salgótarján meccs

2020. November 14.
3 éve
Tájékoztatjuk a tisztelt Szurkolókat, hogy a mai napra, azaz november 14-re előzetesen kiírt HOYA-Pannon Egyetem Veszprém - Salgótarjáni KSE mérkőzés el lett halasztva, miután a vendégcsapat erre vonatkozó kérését végül mégis elfogadta az MKOSZ Versenyirodája. A találkozó új időpontjáról később születik döntés.
 
A Salgótarjáni KSE-t működtető Sport Salgó Szervező és Szolgáltató Kft. még november 9-én halasztási kérelmet nyújtott be a mai napra kiírt HOYA-Pannon Egyetem Veszprém elleni felnőtt és U20-as mérkőzéseire, ugyanis többen is pozitív koronavírus tesztet produkáltak a csapatukból, és karanténba kerültek. Az MKOSZ november 10-én hozott határozata alapján azonban az U20-as játékosaikkal pótolva a hiányzókat le kellett volna tudniuk játszani a mai összecsapást.
 
A Veszprém Kosárlabda Kft. a hét folyamán többször is egyeztetett az MKOSZ Versenyirodával, ám semmilyen hivatalos tájékoztatást nem kaptunk arra vonatkozóan, hogy a szombati két találkozó elmaradna, éppen ezért egyesületünk mindvégig úgy készült az elmúlt napokban, hogy a mérkőzéseket (felnőtt és U20) megrendezi, és a játékosaink is úgy készültek, hogy azokat lejátsszák.
 
Az MKOSZ Versenyiroda tegnap, azaz november 13-án, 16:50-kor, a Versenybizottsággal történő egyeztetését követően, hivatalosan arról tájékoztatta a feleket, hogy a Sport Salgó Szervező és Szolgáltató Kft. egyoldalú kérése ellenére, a jelenleg érvényben lévő COVID-19 vis maior halasztási szabályzások alapján nem lehetnek elhalaszthatók a november 14-re kiírt felnőtt és U20-as mérkőzései, ezért a találkozókat az eredeti időpontokban le kell játszani.
 
Ugyanezen a napon, 20:45-kor az MKOSZ Versenybizottsága levelet küldött, miszerint felülvizsgálta a Sport Salgó Szervező és Szolgáltató Kft. mai mérkőzés elhalasztása okán benyújtott módosítási kérelmét, és megváltoztatja a korábban hozott döntését, így a mérkőzést elhalasztja. Ennek indokaként azt jelölték meg, hogy a salgótarjáni sportszervezet által benyújtott kérelem 2020. november 9-én, az MKOSZ Elnökségének ezirányú döntése előtt érkezett, ezért azt az akkor hatályban lévő halasztási szabályok alapján kell elbírálni.
 
Sajnos ez a rendkívül késői, utolsó pillanatban történt tájékoztatás komoly felesleges költségeket jelent a szervező fél, azaz a Veszprém Kosárlabda Kft. számára. Ez különösen érzékenyen érinti a sportszervezetünket ebben a jelenlegi, minden sportegyesület számára nehéz gazdasági helyzetben, amelyet a világjárvány okozott.
 
A halasztási döntéssel klubunk nem tud egyetérteni, de kénytelene elfogadni azt.
 
Mielőbbi gyógyulást kívánunk a salgótarjáni játékosoknak!
 
Hajrá HOYA, hajrá Veszprém! 
 

 

K?vetkez? mérk?zés

K

Veszprém KK
VS  Százhalombattai KSE

2024. 03. 31.

Korábbi mérk?zés

V

Veszprém KK
VS  Dávid Kornél KA

68 - 88

2024. 03. 23. 18:00

K?vess minket

Névadó partnerünk

Kiemelt Támogatóink

Támogatóink