Naptár

Betöltése

  Feldobás előtt: Veszprém – Salgótarján

  2019. Október 04.
  2 éve
  A hét eleji, Szombathely elleni idegenbeli kupamérkőzésünk után szombaton este 18.00 órakor immár hazai pályán, a Vetési Gimnázium sportcsarnokában készülünk bizonyítani a bajnokságban.
   
  A MAFC ellen múlt pénteken aratott idénynyitó győzelmünk után, a második fordulóban a Salgótarján ellen is hasonló sikerrel szolgálnánk ki szurkolóinkat.
   
  Azonban korántsem szabad lebecsülnünk a nógrádiakat, akik gyors és agresszív játékra képesek. Együttesük 2009-től 2011-ig az élvonalban szerepelt, kosarasaink közül pedig Szabó Péter mellett Madár András is megfordult a keleti megyeszékhelyen.
   
  A Salgótarján a tavalyi idényben az NB I/B Zöld csoportjának alapszakaszát a negyedik, míg a rájátszást a második helyen zárta, ezzel kvalifikálva magát a Piros csoportba.
   
  Igazolásaik tekintetében jól munkálkodtak, ugyanis szám szerint négy játékos is csatlakozott a klubjukhoz: immár Karanfilovski Valentino mellett Berkics Bence, Sömenek Martin, valamint Szanyi Róbert is tarjáni mezben lép majd pályára.
   
  A salgótarjáni gárda
   
  Mérész Csaba vezetőedző minden veszprémi játékosra számíthat szombaton; sérüléssel hála Istennek nem bajlódunk, teljes erőbedobással készülünk.
   
  Felhívjuk tisztelt szurkolóink figyelmét, hogy az összecsapás előtt megvásárolhatják bérleteiket a 2019/2020-as idényre, amely a bajnoki mérkőzéseken kívül minden hazai kupamérkőzésre is egyaránt belépésre jogosít.
   
  Mindemellett pedig adakozásra külön lehetőségük is nyílik. Az első találkozónk minden idényben ingyenesen megtekinthető, ugyanakkor az azt követő négy hazai összecsapás teljes jegybevételét a Magyar Mentőmotor Alapítvány részére ajánljuk fel. Kérjük, aki teheti csatlakozzon a kezdeményezéshez.
   
  Legyünk minél többen, ugyanis jót tenni könnyű, ha sokan segítenek! S nem utolsósorban szurkoljuk ki együtt immár második győzelmünket!

  Hajrá HOYA, Hajrá Veszprém!
   

  Következő mérkőzés

  K


  VS 

  1970. 01. 01.

  Korábbi mérkőzés

  V

  Veszprém
  VS  TF-BP

  0 - 0

  2022. 05. 13. 18:30

  Kövess minket

  Névadó partnerünk

  Kiemelt Támogatóink

  Támogatóink