jigolo - veszpremkosar.hu | A veszprémi kosárlabda hivatalos oldala">

Naptár

Betöltése

jigolo

2019. December 04.
4 éve
 December 6-án, pénteken a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém látja vendégül a Nagykőrösi Sólymok KE csapatát Veszprémben, a Vetési Albert Gimnázium Tornacsarnokában, 18:00-kor, az NBI/B Piros csoport tizenegyedik fordulójában. A mérkőzést élőben közvetítjük a YouTube csatornánkon! A találkozó előtt három játékosunkat kértük fel, hogy mondják el, mit várnak a pénteki meccstől.
 
 
Medve Máté: A Nagykőrös egy agresszív, gyors támadásokkal operáló csapat. Nagyon veszélyesek, nem szabad őket alábecsülnünk. Kulcsfontosságú lesz az, hogy maximális koncentrációval lépjünk a pályára, támadásban és védekezésben is. A cél természetesen ismét a győzelem!
 
 
Madár András: Nagyon kellemetlen ellenfél a Nagykőrös, de ha betartjuk a héten megbeszélteket, akkor úgy gondolom, hogy nem lehet gond, és itthon tudjuk tartani a pontokat. Minden erönkkel azon leszünk, hogy ezen a meccsen is a lehető legtöbbet hozzuk ki magunkból!
 
 
Czirbus József: Egy hajtós, gyors, agresszív csapat lesz az ellenfelünk pénteken. Szeretnénk megőrizni a győzelmi sorozatot, és szerintem erre minden esélyünk meg is van. Fontos lesz, hogy csapatként tudjunk viselkedni támadásban, és hogy a védekezésünk is a helyén legyen. Ha betartjuk azokat a dolgokat, amiket Mérész Csaba mondott nekünk, nem lehet gond.

K?vetkez? mérk?zés

K


VS 

1970. 01. 01.

Korábbi mérk?zés

GY

Veszprém KK
VS  Vásárhelyi Kosársuli

99 - 77

2024. 04. 13. 18:00

K?vess minket

Névadó partnerünk

Kiemelt Támogatóink

Támogatóink