Naptár

Betöltése

Adj gólpasszt a következő 70-hez!

2021. Augusztus 25.
2 éve
A veszprémi kosárlabdázás idén ünnepeli fennállásának 70. évfordulóját. Az elmúlt egy év megmutatta a világnak, hogy milyen kiszolgáltatott lehet bármilyen szervezet, közösség. Nekünk sajnos nélkülöznünk kellett szurkolóinkat, pedig a sport sikereiben minden közelállónak részesednie kell.
 
Komoly mértékben csökkentek az eddig megszokott, működésre fordítható források is, amelyek leginkább az utánpótlás neveléshez járultak hozzá. Látnunk kell, hogy az eddigi finanszírozási rendszer nagyon sérülékeny és ezáltal bizonytalan.
 
Ahhoz, hogy a következő 70 év stabil alapokra kerüljön, a 70. születésnap alkalmából szeretnénk újfajta, közösségépítő, egyben támogatási lehetőségeket kínálni nemcsak cégek, de magánszemélyek számára is. Tesszük mindezt annak érdekében, hogy még közelebb érezhessétek magatokhoz az egyesületet és büszke letéteményesei lehessetek az előttünk álló újabb 70 év sikereinek.
 
Mindenkinek van lehetősége tehát képletesen gólpasszt adni a jelen és a jövő veszprémi utánpótlás és felnőtt spílereinek, és az önzetlenséget azonnal meg is hálálja a sportszervezetünk. A nem véletlenül, 70-nel osztható támogatói díjak megfizetéséért cserébe nemcsak bérletet vagy bérleteket kaphatnak a nagylelkű drukkerek, de örök emlékeket is.
 
 
Minden egyes Gólpassz csomagot vásárló szurkoló neve felkerül az online és offline egyaránt megtekinthető, támogatói tablóra, emellett részt vehet egy-egy olyan tréningjén a felnőtt, valamint egy utánpótlás csapatunknak, ahol a szakmai stáb tagjai fogadják majd. Ezeknek a szűkkörű nyíltkapus edzéseknek a keretében ügyvezetőnk, sportigazgatónk és edzőink adnak részletes tájékoztatást az egyesületnél folyó munkáról, válaszolva minden kérdésre, majd engednek bepillantást a soron következő kihívásra történő felkészülésbe. Szeretnénk, ha nemcsak a mérkőzéseken találkoznátok velünk, hanem valóban egy szoros közösséghez méltó kapcsolat alakulna ki.   
 
Ezért az alábbi csomagokat ajánljuk. Azok tartalma és díja a következőkben található (az összegek alanyai adómentesek).


 
 
Amennyiben szeretnél egy Gólpasszt adni a jövőnek, a csomagokra kattintva nézd meg a részleteket!

Előre is köszönjük mindenki nagylelkű támogatását, aki hozzásegít minket az előttünk álló évtizedek alapjainak letételéhez, valamint rövid- és hosszútávú céljaink eléréséhez!
 
Hajrá Veszprém!
 

K?vetkez? mérk?zés

K


VS 

1970. 01. 01.

Korábbi mérk?zés

GY

Veszprém KK
VS  Vásárhelyi Kosársuli

99 - 77

2024. 04. 13. 18:00

K?vess minket

Névadó partnerünk

Kiemelt Támogatóink

Támogatóink