Naptár

Betöltése

Az első felmérők következnek

2014. Augusztus 26.
9 éve
Három klub négy együttesének részvételével rendezik meg a héten a szóban forgó tesztviadalt, aminek részletes programja eképpen fest.

Augusztus 28. (csütörtök)
 
          9.30 óra: Pannon Egyetem VKK „A”–C.S.M. Bonneuil (francia)
          11.30 óra: Pannon Egyetem VKK „B”–MTK Törökbálint
          17.30 óra: Pannon Egyetem VKK „A”–MTK Törökbálint
          19.30 óra: Pannon Egyetem VKK „B”–C.S.M. Bonneuil
 
Augusztus 29. (péntek)
          
           17.30 óra: MTK Törökbálint–C.S.M. Bonneuil
           19.30 óra: Pannon Egyetem VKK–Alba Fehérvár (felkészülési mérkőzés)
 
A gall alakulat trénere az a Krasznai Milán, aki egykoron a királynék városában kosárlabdázott, de immár Franciaor-szágban él. A törökbálintiak legutóbb megnyerték az NB I/B Nyugati-csoportjának alapszakaszát, majd ötödikek lettek a felsőházi rájátszásban. Mivel a Győr-Szol Széchenyi Egyetem nemrég lemondta részvételét az eseményen, a házigazdák két csapatot neveznek, majd a teljes keret péntek este összeméri az erejét az élvonalbeli riválissal, hogy aztán a felek másnap – immár Székesfehérvárott – ismét egymásnak feszüljenek. A helyi sportbarátok nem csak Vertetics Ádámékkal találkozhatnak a létesítményben, hanem az újonnan érkezettekkel, a hajdani válogatott Kámán Tamással, illetve a fiatalokkal, Sipos Ádámmal, Novák Patrikkal, Meghan Popotte-val és Gáll Dominikkel is.

Miután az előző idény végén megbetegedettek és megsérültek felépülése és rehabilitációja jól halad, a veszprémieknél szinte mindenki teljes értékű munkát végezhet. Az egyedüli hiányzó Oltárczy Máté, neki a térdsérülése még nem jött rendbe, ám az irányító jövő héten már bekapcsolódhat a közös munkába. Az eddigi gyakorlásokon nem unatkozott a – holt idényben Hoffmann Balázstól és Szlávik Tamástól elköszönt – társaság, mindenki felvette a ritmust és azonos erőállapotba került. Az alapozás eddig főként a fizikai felkészülésről szólt. A játékosok mind jobb kondícióra tesznek szert, igaz, Petőfi Áron vezetőedzőnél menet közben a csapatrészekkel kapcsolatos teendők is napirenden vannak. Vagyis, kezd kialakulni a taktikai repertoár is.

– A közelgő tornán még tisztábban szeretnénk látni, hogy az újak mire képesek, leginkább hol és miben lehetnek a segítségünkre – mondta Petőfi-edző. Remélem, hogy a jövő héttől teljes kerettel dolgozhatok. Természetesen a kö-vetkező időszakban is a munkáé lesz a főszerep, sportolóink jövő héten kapják meg a csúcsterhelést. Mind valószínűbb, hogy szeptember második felében elindulunk a zalaegerszegi, 45. Göcsej-kupán, ahol tovább csiszolhatjuk és fejleszthetjük a játékunkat. Hiszem, hogy az NB I/B-s bajnokság október eleji rajtjáig igazi közösségé válik a megújuló, egy poszton tovább erősödhető gárdánk.

K?vetkez? mérk?zés

K


VS 

1970. 01. 01.

Korábbi mérk?zés

V

Veszprém KK
VS  Dávid Kornél KA

73 - 85

2024. 04. 24. 18:00

K?vess minket

Névadó partnerünk

Kiemelt Támogatóink

Támogatóink