Naptár

Betöltése

Az Euronics a veszprémi kosárlabda kiemelt támogatója

2022. Február 26.
2 éve
A Veszprém Kosárlabda Kft. büszkén és örömmel jelenti be, hogy az Euronics a jövőben kiemelt szponzori státuszban támogatja az egyesületünket és annak első csapatát. A veszprémi központú műszaki áruházlánc logóját mostantól a mezén viseli a Veszprém Kosárlabda Klub együttese. 
 
A 65 üzlettel és országos webshoppal rendelkező Euronics márkát tulajdonló Vöröskő Kft. kereskedelmi ügyvezető igazgatója, Fazekas Bálint a következőket mondta el az együttműködés létrejöttekor: „Cégünk identitásának fontos eleme a sport támogatása általában, ezen belül is erősen kötődünk a helyi labdajátékokhoz. Büszkén vállaltuk fel a veszprémi kosárlabda csapat kiemelt támogatói szerepét is, és kívánunk a csapatnak sok sikert az elkövetkező időszakban!”
 
A Veszprém Kosárlabda Kft. részéről Naményi Miklós ügyvezető igazgató az aláírást követően nyilatkozott: „Az Euronics támogatása tökéletesen mutatja a cégtulajdonosok lokálpatrióta szemléletét, amely elengedhetetlen ahhoz, hogy egy cég generációkon keresztül veszprémi tudjon maradni és mi veszprémiek büszkék legyünk rá. Ez a megállapodás nagy jelentőséggel bír a számunkra, elismeri az elmúlt évek kitartó munkáját és fejlődését, viszont kötelez is minket. Kötelez arra, hogy klubunk, csapatunk a jövőben is érdemes legyen az Euronics partnerségére. Célunk, hogy bebizonyítsuk, jó döntés volt a veszprémi kosárlabda család mellett letenni a voksot és talán ez a kapcsolat még erősödhet is a jövőben.”
 
Nagyon köszönjük az Euronics támogatását és bizalmát! Hisszük, hogy közösen szép eredményeket érünk majd el.
 
Hunyady Beatrix, a Vöröskő Kft. marketing igazgatója és Naményi Miklós, a Veszprém Kosárlabda Kft. ügyvezető igazgatója
Hunyady Beatrix, a Vöröskő Kft. marketing igazgatója és Naményi Miklós  a pénteki mérkőzés előtt

K?vetkez? mérk?zés

K

Veszprém KK
VS  Százhalombattai KSE

2024. 03. 31.

Korábbi mérk?zés

V

Veszprém KK
VS  Dávid Kornél KA

68 - 88

2024. 03. 23. 18:00

K?vess minket

Névadó partnerünk

Kiemelt Támogatóink

Támogatóink