Naptár

Betöltése

Birkás András, Gaál Bence és Glatz Soma is marad

2021. Augusztus 18.
2 éve
A HOYA-Pannon Egyetem Veszprém az elmúlt hetekben rutinos játékosok maradását és érkezést jelentette be. A neveket olvasva egy potenciálisan erős csapat körvonalazódik, amely fiatal tehetségek nélkül azonban nem lehetne teljes sem az előttünk álló és főleg nem az azt követő szezonokra nézve.
 
Éppen ezért a Klub vezetősége meghosszabbította az előző idény legjobb veszprémi U20-as játékosának megválasztott Glatz Soma szerződését, akárcsak Gaál Bencéjét és Birkás Andrásét. Utóbbira hamarosan egy rutintérdműtét vár, ezért mielőbbi teljes felépülést kívánunk Andrisnak!
 

Lesznek azonban új és kevésbé új, fiatal játékosok is még a felnőtt gárda keretében. A 2002-es születésű Gárdai Máté Paksról érkezik hozzánk. Rajta kívül az első csapatunkhoz csatlakozik még az utánpótlásunkból Osztoics Milán, Kalincsák Kolos, Egri Dávid és Végh Mátyás. Az előttük álló időszakban bizonyíthatnak majd az új vezetőedzőnek, Blaho Martinnak, hogy lehet velük számolni akár téthelyzetben is.
 
Csorvási Levente sportigazgató a következőket mondta el a fiatal játékosokkal kapcsolatos terveket illetően: „Fiataljaink hatalmas lehetőség előtt állnak. Mindannyian rengeteget dolgoztak a tavalyi szezonban azért, hogy idén megkaphassák azt a bizalmat, amit szánunk nekik. A nyári szünetben sem álltak le: Soma Szerbiában hathetes egyéni képzésen vett részt, Bence egész nyáron otthon Starhon Katalin erőnléti edzőnk programja alapján készült, Birkás Andris pedig júliustól azon dolgozik, hogy a térdműtétje előtt minél jobb formában legyen. Azt gondolom, mindenki becsülettel készül, nem beszélve a többi fiatal veszprémi tehetségről, akik készen állnak arra, hogy akár a felnőtteknél is bevethessük őket. Csupa olyan tapasztalt játékos veszi őket körül, akiktől csak tanulni lehet a pályán és azon kívül is.
 
Természetesen fontos említést tennünk a távozókról is, akik mind kivették a részüket az előző, sőt néhányan az azt megelőző évek remek eredményeiből is. Szücs Péter, Sipos Mátyás, Futó Balázs, Orgona Gergő, Simon Márton és Veingartner András egyaránt máshol folytatja a pályafutását.
 
Köszönjük mindazt, amit csapatunkért tettek és további sok sikert kívánunk nekik!
 

K?vetkez? mérk?zés

K

Veszprém KK
VS  Dávid Kornél KA

2024. 04. 24.

Korábbi mérk?zés

V

Dávid Kornél KA
VS  Veszprém KK

117 - 76

2024. 04. 21. 19:00

K?vess minket

Névadó partnerünk

Kiemelt Támogatóink

Támogatóink