Naptár

Betöltése

Budafok - Veszprém meccs előtti nyilatkozatok

2019. December 18.
4 éve
A Budafok lesz az ellenfele a HOYA-Pannon Egyetem Veszprémnek a Bajnokság 13. fordulójában, december 20-án, Budapesten, a BMTE Fonyódi Antal Sportcsarnokban. A mérkőzést élőben közvetítjük a YouTube csatornánkon.
 

Baksa Szabolcs, másodedző: Komoly erőpróba vár ránk Budafokon, hisz egy hazai pályán nagyon erős csapathoz látogatunk, akiknek bár az elmúlt fordulókban nem jött ki a lépés, nem véletlenül voltak ott sokáig az élbolyban. Fontos lesz, hogy a saját stílusunkban kosárlabdázzunk, nem szabad átadnunk nekik a kezdeményezést. A kemény védekezés, lendületes támadások és a csapategység az, ami a sikerünket eredményezheti.
 

Medve Máté: Nehéz lesz az év utolsó meccse, hiszen a sérültjeink, habár jó úton haladnak afelé, hogy újra játékba állhassanak, ezt pénteken sajnos még nem tudják megtenni. Ha olyan tűzzel és akarással megyünk ki a pályára, ahogy azt tettük az utóbbi mérkőzéseken is, akkor győzelemmel zárhatjuk az évet!
 
 
Füzi Róbert: Annak ellenére, hogy a sérültjeink még nem tudnak játszani, mi mindent meg fogunk tenni pénteken a győzelemért! Budafokra látogatunk, egy olyan csapathoz, akik soha nem adják fel, keményen küzdenek mind a negyven percen keresztül. Egy pillanatra sem szabad elveszteni a koncentrációnkat, ha győzelemmel szeretnénk zárni a 2019-es évet!
 

K?vetkez? mérk?zés

K


VS 

1970. 01. 01.

Korábbi mérk?zés

V

Veszprém KK
VS  Dávid Kornél KA

73 - 85

2024. 04. 24. 18:00

K?vess minket

Névadó partnerünk

Kiemelt Támogatóink

Támogatóink