Naptár

Betöltése

Csapatként nyerhetünk

2014. Február 07.
10 éve
... a Vetési Gimnáziumban február 7-én (péntek, 18 óra) tartandó „visszavágó” roppant nehéznek ígérkezik.
 
Az NB I/B Nyugati-csoportjában szereplő veszprémiek novemberben nagy meglepetésre 75:74-re győztek a TF-Budapest otthonában. A fővárosiak akkor kicsit lebecsülték a mieinket, akik aztán bravúros diadalt értek el. A tíz sikert és öt vereséget számláló ellenfél most ötödik a tabellán, míg az immár zsinórban hat sikernél járó Vertetics Ádámék nyolc–hetes aránnyal a hetedikek.
 
– Kíváncsi vagyok, hogy a nálunknál erősebb riválisok ellen mire megyünk az elkövetkező hetekben – mondta Petőfi Áron, a VESC szakvezetője. Leendő riválisunk azóta igazolt egy korosztályos válogatottat, így mostanság főként a megyeszékhelyünkön jól ismert Beák Gábor mellett Likár Péter, Katona Róbert és Debreceni Dániel húzza a szekerüket. Velük úgy kelhetünk versenyre, ha játékosaim elosztják egymás között a terheket, s többen kimagaslóhoz közeli teljesítményt nyújtanak. A betegeskedő Nagy Róbertre és a sérült Kelemen Bálintra továbbra sem számíthatok. Nehéz dolgunk lesz, vagyis mindenkit óva intek attól, hogy az őszi derbi eredményét alapul vegye.
 
Az utóbbi időben mindkét fél inkább csapatként jeleskedik. A VESC-nél az idényben hatan dobtak mérkőzésenként tíz pontnál (valamivel) többet, vagy ahhoz közeli átlagot. A lepattanókat is mondhatni egyformán szedik, egyedül Takács András átlaga jobb ötösnél. A veszprémieken ezúttal nincs akkora teher, mint a legutóbbi fordulókban. Talán éppen ez hajtja majd malmukra a vizet. 
 
forrás: veol.hu

K?vetkez? mérk?zés

K


VS 

1970. 01. 01.

Korábbi mérk?zés

GY

Veszprém KK
VS  Vásárhelyi Kosársuli

99 - 77

2024. 04. 13. 18:00

K?vess minket

Névadó partnerünk

Kiemelt Támogatóink

Támogatóink