Naptár

Betöltése

Dancsecs András a HOYA újabb szerzeménye

2021. Augusztus 05.
2 éve
Örömmel jelentjük be a mai napon, hogy a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém csapata leigazolta Dancsecs Andrást. A korosztályos válogatott játékossal egyéves megállapodást írt alá az egyesület.
 
A huszonegyéves, 188 cm magas és 72 kg súlyú hátvéd az összes korosztályos válogatottban szerepelt már. A 2015-16-os Szent István Kupán a legjobb magyar játékosnak járó díját vehette át. Ugyanebben a szezonban a Balkán Kupán, míg egy évvel rá az U20-as bajnokságban is beválasztották az all-star csapatba. A 2017-18-as idényben a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely színeiben az NBI/A csoportjában – azaz a felnőttek között - mind a bajnokságban, mind a kupában a második helyen végzett, ám most tavasszal már aranyat ünnepelhetett a sárga-feketékkel mindkét sorozatban. Amerikában is kipróbálta magát a tehetséges fiatal, 2018-19-ben az egyetemi bajnokságban a Divízió II-es PSAC Konferencia bajnoka lett.
 
Csorvási Levente, a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém sportigazgatója a következőket nyilatkozta csapatunk legújabb igazolásáról: „Andris egy kiváló képességű fiatal hátvéd. Megjárta az összes korosztályos válogatottat, ahol kulcsszerep jutott neki. Huszonegyéves kora ellenére rendelkezik amerikai egyetemi és magyar „A” csoportos tapasztalattal is. A három rutinos mezőnyposztos játékosunk mellé tökéletesen illeszkedik a fiatal lendületével. Hatalmas energiával és sebességgel képes játszani, ami egyensúlyt hozhat a csapatunk összetételébe. Végül, de nem utolsó sorban ő is remek triplázó, aki minden helyzetben veszélyt jelenthet támadásban."
 
Isten hozott Veszprémben, Andris! Sok sikert kívánunk Neked a HOYA színeiben!

K?vetkez? mérk?zés

K

Veszprém KK
VS  Százhalombattai KSE

2024. 03. 31.

Korábbi mérk?zés

V

Veszprém KK
VS  Dávid Kornél KA

68 - 88

2024. 03. 23. 18:00

K?vess minket

Névadó partnerünk

Kiemelt Támogatóink

Támogatóink