Naptár

Betöltése

Együtt a szurkolókért

2018. November 15.
5 éve
Mára már több mint hétezer Telekom Veszprém drukker váltotta ki, míg a becsatlakozott cégek száma is folyamatosan nő, jelentős kedvezményeket biztosítva a kártyatulajdonosoknak termékeik vagy szolgáltatásaik árából.
 
Kosárlabda csapatunk, a HOYA - Pannon Egyetem Veszprém jelenleg 100%-os mutatóval vezeti az NB1/B piros csoportját, és mérkőzésről mérkőzésre sok szurkoló látogat ki a Vetési Albert Gimnázium csarnokába, hogy támogassa az együttest az „A” csoportba való feljutásig vezető úton.
 
A két népszerű veszprémi sportegyesület vezetői úgy döntöttek, hogy közösen folytatják a szurkolói kártya programot, és az Építők Szurkolói kártyát már a kosárlabda klubon is keresztül lehet igényelni. Ezentúl mindkét klub részéről érkező céges partnerek által biztosított kedvezmények is érvényesek lesznek a kártyát birtokló sportszeretők számára, függetlenül attól, hogy melyik egyesületen keresztül váltották ki azt.
 
A HOYA-Pannon Egyetem Veszprém köszönti a Telekom Veszprém Építők Szurkolói kártya program már regisztrált tagjait a veszprémi kosárlabda családban! Bízunk benne, hogy közösen még több partnercéget sikerül bevonni az akcióba, hogy aztán még több drukkernek tudjunk kedveskedni a támogatásukért cserébe.
 
Ezúton is sok sikert kívánunk a Telekom Veszprémnek a szombati Bajnokok Ligága, IFK Kristianstad elleni összecsapáshoz!

Hajrá Veszprém!
 
További információk az Építők Szurkolói kártya programról itt olvashatók, illetve itt igényelhetők:

K?vetkez? mérk?zés

K


VS 

1970. 01. 01.

Korábbi mérk?zés

V

Veszprém KK
VS  Dávid Kornél KA

73 - 85

2024. 04. 24. 18:00

K?vess minket

Névadó partnerünk

Kiemelt Támogatóink

Támogatóink