Naptár

Betöltése

Első a harmadik ellen

2016. Január 13.
8 éve
 
Kosárlabdázóink az NB I/B Nyugati-csoport tizedik fordulójában 77-69 arányban múlták felül a Pécsi VSK-Kronosz Kiadót. Az újabb diadal okán jár a dicséret a mieinknek, ugyanakkor nem szabad elhallgatni, hogy az év első fellépésén sok hiba csúszott a produkciójukba. Mindenkiben maradt némi hiányérzet, persze, ez már a múlt, túl sok időt és energiát felesleges fecsérelni rá. – Tudom, nem sikerült maradéktalanul kiszolgálni a szurkolóinkat, én sem azt kaptam, amit vártam, amire előzetesen számítottam, mégis amondó vagyok: év eleji forma ide, vagy oda, a lényeg, hogy két pontot szereztünk. Természetesen már pénteken bizonyítanánk, hogy a legutóbbinál tudunk jobban is „pattogtatni”. Ám nem szeretnék különösebben magyarázkodni, mégiscsak kilenc–egyes mutatóval vezetjük az osztályunkat, ahol jó esélyünk van az alapszakasz első négy helyének egyikére – jegyezte meg Mérész Csaba vezetőedző.

A fővárosiak a zajló sorozatban eddig kétszer kaptak ki (–Metal-Work Bonyhádi KSE 72-60, – Bajai Bácska FKE 76-71), s miután nyolc sikert is számlálnak, a dobogó harmadik fokáról érkeznek hozzánk. A minap a Concordia Motax KC Pápát (75-71) mattolták. Masszív, jó csapatuk van, amely ha kell, egész pályán támad le. Mehmedovic Merim vezetőedző együttesében az ex-veszprémi – a nemrég kézközépcsonttörést szenvedett, de a sérülésből már felépült – Beák Gábor, illetve az irányító Szobi Dániel a kulcsember. A TF-Budapest biztosan meg akarja nehezíteni Kámán Tamásék dolgát, ezért ügyelni kell arra, hogy megfelelő ritmusban tartsák az összecsapást.

– Leendő ellenfelünk mérlege önmagáért beszél, vagyis úgy gondolom: ezért a győzelemért is meg kell majd dolgoznunk – folytatta Mérész-edző. A srácoktól ezúttal összeszedettebb játékot várok. Ha azzal rukkolunk elő, amit tudunk, nem lesz probléma. Fontos, hogy a megbeszéltek szerint kosárlabdázzunk, legyen erő és lendület a teljesítményünkben, működjön a védekezésünk, illetve hogy labdaeladásokra kényszerítsük a vetélytársat, s jó tempóra találjunk.
 
Fotó: foto24.hu

K?vetkez? mérk?zés

K


VS 

1970. 01. 01.

Korábbi mérk?zés

GY

Veszprém KK
VS  Vásárhelyi Kosársuli

99 - 77

2024. 04. 13. 18:00

K?vess minket

Névadó partnerünk

Kiemelt Támogatóink

Támogatóink