Naptár

Betöltése

Építenék tovább a szériát

2017. Október 13.
6 éve
 
A Piros-csoportban érdekelt és immár dobogón „szobrozó” egyetemistákat a minap nem állította nehéz feladat elé a Pécsi VSK-Kronosz Kiadó (88-54), igaz, a mérkőzés arról árulkodott, hogy a formájuk tovább javítható. A mieink a párharc elején magabiztosak és gyorsak voltak, veszedelmesen támadtak, úgy játszottak a rossz napot kifogott ellenféllel, mint macska az egérrel. A második negyedben „szokás szerint” esett a színvonal, a helyi kedvencek körülményesen pattogtattak, majd – az igyekezetbe nem beleszakadva – kihasználták a másik oldal gyenge pontjait. A következő félidőben lendületes és élvezetes produkcióval szolgáltak, a szigorú védelmüknek köszönhetően könnyű kosarakat szereztek. Később a tarthatatlan Cook-Körtélyesi páros vezette hazaiak a nézők kiszolgálását is szem előtt tartották, a végén pedig már csak egy gárda volt a pályán, a Baranya-megyeiek alig várták a találkozó lefújását.

Hétvégén ahhoz a Nagykőrösi Sólymok SE-hez utaznak, amely eddig a bakonyiakkal ellentétes mérleggel tízedik; egy győzelemmel (–Vasas Akadémia 81-70) és három vereséggel. Figyelmeztető, hogy a Tóth Viktor, Lakosa Ákos (…aki tőlünk nemrég szakmai okok miatt ment el), Dobos László és a szerb Dusan Markovic nevével fémjelzett kör a Bonyhádi KSE-től három, a Miskolci EAFC-től hat, míg a Tehetséges Fiatalok Basketball Playerstől tíz ponttal kapott ki.

– Nem téveszt meg bennünket, hogy a leendő riválisunk hol áll a tabellán, és hogy a papírforma kinek a sikerét ígéri – mondta Mérész Csaba vezetőedző. A nagykőrösiek minden, csak nem könnyű ellenfelek, egyénileg is vannak jó spílereik, s az otthonukban tényleg rizikót jelentenek. Oda kell hát figyelnünk, mert ha nem vagyunk óvatosak, megüthetjük a bokánkat. Biztos, hogy nem lesz könnyű, de meg kell tudnunk állítani őket. Persze mi most is főként magunkra fókuszálunk. Még nem vagyunk készek, nem állunk úgy, ahogy szeretnénk, de mint az eredmények mutatják, fejlődünk. Természetesen javulni akarunk, taktikai dolgok terén is, hétről-hétre jobban játszani, mindig valami újat mutatni. Azon túl, hogy építenénk tovább a győztes sorozatunkat. Bízom benne, hogy a srácok maximálisan végrehajtják, amit kérek tőlük; üdvözítő lenne jó teljesítménnyel előrukkolni.
 
Fotó: foto24.hu

K?vetkez? mérk?zés

K


VS 

1970. 01. 01.

Korábbi mérk?zés

GY

Veszprém KK
VS  Vásárhelyi Kosársuli

99 - 77

2024. 04. 13. 18:00

K?vess minket

Névadó partnerünk

Kiemelt Támogatóink

Támogatóink