Naptár

Betöltése

Feldobás előtt: Győr - Veszprém

2019. November 24.
4 éve
Az Agrofeed Széchenyi Egyetem Győr lesz az ellenfele a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém csapatának november 25-én, hétfőn, 19:30-kor a Dr. Hepp Ferenc Emlékkupa negyedik fordulójában a Széchenyi István Egyetemi csarnokban, Győrben.
 
Magabiztosan nyerte meg a Veszprém az előző fordulóban a mérkőzését a Pápa otthonában, tizenkilenc pontos különbséggel (87:106), illetve a bajnokságban is jó teljesítményt nyújt a bakonyi csapat, zsinórban a hatodik mérkőzését nyerte meg, ezúttal az MTK-Elite Basket ellen (86:83). Bemutatkozott az együttes új igazolása is, Mike McCall, aki az első mérkőzésén tizenkilenc pontig tudott jutni, ezzel Ő szerezte a legtöbbet a csapatban.
 

A Győr szintén egy sima, ám kevés pontos mérkőzésen tudott tovább jutni, a SMAFC otthonában (56:74).
 
A hétfői kupacsata hazai résztvevője egy osztállyal lejjebb, az NBI/B zöld csoportjában játszik, ahol jelenleg a kilencedik helyen áll, öt győzelemmel és hat vereséggel. A bajnokságban legutóbbi ellenfelük az OMNIA Pub&Food Békés volt, akiket nyolc pontos különbséggel tudtak megverni.
 
A címvédő HOYA jelenleg a listavezető a saját bajnokságában, az NBI/B piros csoportjában, és a csapat illetve az edzők is rendkívül motiváltak, a sérülések ellenére is. Sőt, a hiányzókért is játszanak minden egyes alkalommal a fiúk, és igyekeznek újabb és újabb győzelmeket aratni! Reméljük, hétfőn is sikerrel járnak, és egy újabb lépéssel közelebb kerülnek a címvédéshez.
 
Hajrá HOYA! Hajrá Veszprém!

K?vetkez? mérk?zés

K

Veszprém KK
VS  Százhalombattai KSE

2024. 03. 31.

Korábbi mérk?zés

V

Veszprém KK
VS  Dávid Kornél KA

68 - 88

2024. 03. 23. 18:00

K?vess minket

Névadó partnerünk

Kiemelt Támogatóink

Támogatóink