Naptár

Betöltése

Feldobás előtt: Honvéd - Veszprém

2020. Január 31.
4 éve
Idegenben játszik a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém a bajnokság 19. fordulójában, Budapesten a Budapesti Honvéd SE ellenfeleként, 15:30-tól, a Ludovika Arénában. A mérkőzést élőben fogjuk közvetíteni a YouTube csatornánkon.
 
Javítani szeretne a bakonyi együttes, hiszen a legutóbbi, hazai bajnoki mérkőzésén a Baját látta vendégül, akik tizennyolcpontos győzelmet arattak (81:99), ezzel a Veszprém zsinórban hatodszor kapott ki a bajnokságban.
 
A Honvéd szintén botlott a legutóbbi fordulóban. A Vasas Akadémiát látták vendégül, akik végül 76:82 arányban tudtak felülkerekedni a Honvédon.
 
A Veszprém legutóbb ősszel találkozott a fővárosi gárdával. Akkor egy igen fordulatos mérkőzést játszott egymással a két együttes. Ez volt az az összecsapás, amelyen az azóta már ismét egészséges Szabó Péter megsérült. A találkozó végül a hazai csapat győzelmével zárult (84:81), köszöhetően többek között 19 ponting és 31-es VAL mutatóig jutó Czirbus Józsefnek. A Honvédnél ugyanezen a mérkőzésen Horváth Ákos szerezte a legtöbb pontot (25) és a 34-es VAL mutatója is önmagáért beszélt. Horváth Ákos egyébként a 21 pontos átlagával a negyedik helyet foglalja a listán.
 

A Veszprém jelenleg a negyedik helyen áll a bajnokságban, tizenegy győztes, illetve hét vesztes mérkőzéssel a háta mögött, míg a Honvéd a kilencedik helyet foglalja el a ranglistán, nyolc megnyert és tíz elbukott találkozó után.
 
Komoly mérkőzés vár tehát a HOYA csapatára, aki teheti, az látogasson ki a helyszínre, vagy nézze élőben YouTube közvetítésünket, és buzdítsuk együtt a srácokat! Ideje visszatérni a győzelem útjára!
 
Hajrá HOYA, hajrá Veszprém!
 

K?vetkez? mérk?zés

K


VS 

1970. 01. 01.

Korábbi mérk?zés

GY

Veszprém KK
VS  Vásárhelyi Kosársuli

99 - 77

2024. 04. 13. 18:00

K?vess minket

Névadó partnerünk

Kiemelt Támogatóink

Támogatóink