Naptár

Betöltése

Feldobás előtt: MAFC - Veszprém

2021. Március 27.
3 éve
Idegenben játsszuk az NBI/B Piros csoportjának utolsó alapszakasz találkozóját 2020/21-es szezonban, most vasárnap, azaz március 28-án, 18:00-tól. Az ellenfelünk a MAFC lesz, amely a budapesti Gabányi László Sportcsarnokban fogad majd minket. Ezt az összecsapást, valamint a 20:00-kor kezdődő U20-as meccset is élőben közvetítjük a YouTube csatornánkon.
 
Fontos mérkőzést játszik a hétvégén a csapatunk, hiszen a végső alapszakaszbeli helyezés még nincs eldöntve, három csapat is ugyanannyi, méghozzá 40 ponttal áll a negyedik (Salgótarján), ötödik (Veszprém) és hatodik (Vasas) helyen, ráadásul a harmadik MAFC-nak is csak egy pont fórja van, azaz megelőzhető. Létfontosságú lesz tehát a fővárosiak elleni találkozó.
 
Jó előjelekkel várhatjuk ezt az összecsapást, hiszen legutóbb az NKA Pécs csapatát sikerült megvernünk a Március 15. úti Sportcsarnokban, ráadásul magabiztos győzelemmel tartottuk itthon a két pontot (95:76). A meccsen Madár András 25 pontot dobott, Nebojsa Dukic leszedett 9 lepattanót, Szabó Péter kiosztott 12 gólpasszt, míg Orgona Gergő 33-as VAL mutatóval büszkélkedhetett a 40. perc végére.
 

Soron következő ellenfelünk, a MAFC is nyerni tudott az előző fordulóban, méghozzá idegenben legyőzve a Budapesti Honvédot (79:85). A két csapat szezonbeli első összecsapását Veszprémben rendezték. A feltüzelt hangulatú mérkőzésen végül magabiztos hazai győzelem született. Azon az összecsapáson kapitányunk, Szabó Péter vezette győzelemre a csapatot a maga 27 pontjával és 10 gólpasszával, ami 40-es VAL mutatót eredményezett.
 
Amennyiben megnyerjük ezt a találkozót, úgy biztosan pályaelőnnyel kezdhetjük meg a playoffot, így különösen fontos, hogy jó teljesítményt nyújtsanak játékosaink a fővárosban. Szurkoljunk együtt a fiúknak, hogy ez sikerüljön!
 
Hajrá HOYA, hajrá Veszprém!
 

K?vetkez? mérk?zés

K

Veszprém KK
VS  Dávid Kornél KA

2024. 04. 24.

Korábbi mérk?zés

V

Dávid Kornél KA
VS  Veszprém KK

117 - 76

2024. 04. 21. 19:00

K?vess minket

Névadó partnerünk

Kiemelt Támogatóink

Támogatóink