Naptár

Betöltése

Feldobás előtt: Nagykőrös – Veszprém

2020. Október 09.
3 éve
Kiskunfélegyházára utazik a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém csapata, hogy idegenben mérettesse meg magát a jelenleg ott játszó Nagykőrösi Sólymok KE ellen az NB I/B Piros csoportjának bajnokságában, október 10-én, 18:00-tól.
 
Jól kezdte a tétmeccsek sorát a veszprémi gárda, hiszen a két sikeres augusztusi felkészülési találkozó után a múlt héten a Dr. Hepp Ferenc emlékkupában játszott a csapat az Oroszlány II. vendégeként, ahol nagyarányú győzelmet arattak (67:112). Ezen a mérkőzésen újdonsült csapatkapitányunk, Szabó Péter kiemelkedő teljesítményt nyújtva huszonkét pontig jutott, míg Madár András a maga huszonegyéből tizenötöt a hárompontos vonalon kívülről szerzett.
 
A csapatunk nehéz felkészülésen van túl, erre utalt Baksa Szabolcs vezetőedző az előző meccs utáni nyilatkozatában: „Több dolog kimaradt a felkészülésből”, ám ezt gőzerővel próbálja pótolni az együttes.
 

A Nagykőrös szintén lejátszotta az első tétmérkőzését, a nekik most otthont biztosító Kiskunfélegyháza ellenében, szintén a Hepp Kupa keretein belül. Az összecsapás végül vendég győzelemmel zárult, egy magabiztos tizenhárompontos különbséggel (75:85).
 
Vezetőedzőnk és csapatkapitányunk a következőképp vélekedik a hétvégi találkozóról:
 
Baksa Szabolcs, vezetőedző: „Nehéz felkészülésen vagyunk túl a vírushelyzet miatt, de úgy érzem, hogy a srácok képesek elhozni a két pontot. A Nagykőrös évek óta ugyanazzal a játékosmaggal rendelkezik, ami ebben a helyzetben előnyükre válhat, valamint hazai pályán az egyik legnehezebb ellenfél. Szeretnénk győzelemmel zárni az első bajnokit.”
 
Szabó Péter, irányító: „Az előző héten már volt egy kupameccsünk, de ez a találkozó lesz az első bajnoki, nagyon várjuk! Nagyon fontos a szezonkezdet. Felkészültünk a Nagykőrösből, de lépésről lépésre kell haladnunk. Szeretnénk zökkenőmentesen venni az első akadályt.
 
Tehát szombaton útjára indul a labda a megfiatalított HOYA-Pannon Egyetem Veszprém együttese számára az NB I/B Piros csoportjának bajnokságában is. Szurkoljunk idén is a fiúknak a lehető legjobb szereplés reményében!
 
Hajrá HOYA, hajrá Veszprém!
 

K?vetkez? mérk?zés

K


VS 

1970. 01. 01.

Korábbi mérk?zés

GY

Veszprém KK
VS  Vásárhelyi Kosársuli

99 - 77

2024. 04. 13. 18:00

K?vess minket

Névadó partnerünk

Kiemelt Támogatóink

Támogatóink