Naptár

Betöltése

Feldobás előtt: Pápa – Veszprém

2019. November 03.
4 éve
Megyei rangadó következik a Hepp Kupában.
 
Második mérkőzését játssza a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém csapata a Dr. Hepp Ferenc Emlékkupában, november 4-én, 17:45-kor a Pápa Városi Sportcsarnokban. A vendéglátónk a Concordia Motax KC Pápa lesz.
 
A tavalyi évben, sem a bajnokság, sem a kupa keretein belül nem találkozott a két csapat. Jelenleg a veszprémi együttes az NB/B Piros csoportjának bajnokságában hazai pályán továbbra is veretlen, miután múlt csütörtökön 84:81 arányban legyőzte a Vetési Albert Gimnáziumban a Budapesti Honvédot. Idegenben is mindössze egyetlen vereséget szenvedett el csapatunk, a Nyíregyháza otthonában, így 5-1-es mérleggel, a Budafokkal holtversenyben vezeti a tabellát.
 
Ezzel szemben a pápaiak három győzelmet és három vereséget tudhatnak maguknak az NBI/B Zöld csoportjában, amivel jelenleg a hetedik helyet foglalják el a bajnokságban. A legponterősebb játékosuk eddig Sonyák Béla 18,5-es átlagával, ezzel a mutatóval hetedik a Zöld csoportban.
 

A kupában eddig mindkét alakulat veretlen. A vendéglátónk az OSE Lions II. csapatát tudta legyőzni 63:94 arányban, míg a címvédő együttes a Szombathelyi Egyetemi SE fölött tudott diadalmaskodni 43:118-as, magabiztos eredménnyel.
 
Fontos megemlíteni, hogy Mérész Csaba vezetőedzőnk nem számíthat hétfőn minden játékosára, mivel a csütörtöki Honvéd elleni mérkőzésen irányítónk, Szabó Péter egy szerencsétlen mozdulat után sérülést szenvedett el.
 
A mérkőzés igazi csemegének ígérkezik, hiszen mind a veszprémi, mind a pápai szurkolók ezt az összecsapást tartják a Veszprém megyei kosárlabda „El Classicojának”, éppen ezért óriási küzdelemre van kilátás.
 
Várjuk a helyszínre kedves szurkolóinkat, aki csak teheti, buzdítsa csapatunkat a helyszínen!
 
Hajrá Veszprém, Hajrá HOYA!
 

K?vetkez? mérk?zés

K


VS 

1970. 01. 01.

Korábbi mérk?zés

GY

Veszprém KK
VS  Vásárhelyi Kosársuli

99 - 77

2024. 04. 13. 18:00

K?vess minket

Névadó partnerünk

Kiemelt Támogatóink

Támogatóink