Naptár

Betöltése

Feldobás előtt: TF-Veszprém

2021. Január 05.
3 éve
Január 6-án, 18:30-as kezdéssel játssza a 2021-es esztendő első bajnoki találkozóját a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém. Ezúttal a TF-BP ellen lépünk pályára, Budapesten a Sport 11 Sportcentrumban, zárt kapuk mögött.
 
Jó őszi szezont zárt a bakonyi gárda, hiszen tizenkét meccsből nyolcon győzelmet tudtak aratni. Ez a mutató a tabella ötödik helyére rangsorolta a fiatal csapatunknak. Motiváltan készülünk a találkozóra, már csak azért is mivel az elmúlt négy összecsapás mindegyikének végén győztesen jöhettünk le a pályáról.
 
Ellenfelünk ugyancsak tizenkét mérkőzést játszott, azzal a különbséggel, hogy ők öt találkozón örülhettek, míg hét meccsen egy-egy pont jutott nekik. Ezzel a mutatóval a tabella nyolcadik helyén állnak.
 

Legutóbb ősszel, november 25-én találkozott egymással a két együttes, a veszprémi Március 15. úti Sportcsarnokban. Akkor a fővárosi csapat vihette haza a két pontot (80:91). A mérkőzésen Madár 18 pontig jutott, valamint 29-es VAL mutatót szedett össze és kiosztott 8 gólpasszt is. A túloldalon egykori játékosunk, Kerkai Ákos volt a legeredményesebb a maga 38 pontjával.
 
Baksa Szabolcs, csapatunk vezetőedzője a következőképpen vélekedik az előttünk álló összecsapásról: „Hazai pályán fájó vereséget szenvedtünk a TF-Budapest csapatától, de kielemeztük a hibáinkat. Tudjuk, hogy miket rontottunk el és miben kell változtatnunk ahhoz, hogy eredményesebbek lehessünk ellenük ezúttal. Nehéz mérkőzésre számítok, de mindent meg fogunk tenni a győzelemért.”
 
Hajrá HOYA, hajrá Veszprém!
 

K?vetkez? mérk?zés

K


VS 

1970. 01. 01.

Korábbi mérk?zés

GY

Veszprém KK
VS  Vásárhelyi Kosársuli

99 - 77

2024. 04. 13. 18:00

K?vess minket

Névadó partnerünk

Kiemelt Támogatóink

Támogatóink