Naptár

Betöltése

Feldobás előtt: Vasas - Veszprém

2020. Január 16.
4 éve
Ismét idegenben játszik a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém ezúttal a Vasas Akadémia ellenfeleként, január 17-én, pénteken 17:00-tól, Budapesten a Sport 11 Sportcentrumban. A mérkőzést élőben közvetítjük a YouTube csatornánkon.
 
Kemény ellenfélre számíthatunk a pénteki mérkőzésen. Ahogyan vezetőedzőnk és játékosaink is elmondták oldalunknak, egy kemény, hajtós csapat lesz az ellenfelünk, akik negyven percen keresztül küzdenek. A Vasas egy alacsony szerkezetű, fiatal gárda, két rutinos játékossal kiegészülve. Jelenleg a tizenkettedik helyen állnak a bajnokságban. Legutóbb a Baját tudták megverni, hazai pályán (82:73).
Andrássy Géza és Moravcsik Áron semlegesítése kulcsfontosságú lehet. Utóbbi rendelkezik a csapatban a legjobb pontátlaggal (14,8). Moravcsik kiemelkedő a 2-2 elleni játékban, amit nem szabad engednünk, hogy ránk erőltessenek. Ráadásul kiemelkedően jó védekezéssel rendelkezik ellenfelünk.
 
A szezon során már találkoztunk a Vasassal, október közepén játszottunk ellenük itthon, és nagy csatában, minimális különbséggel sikerült nyernünk ellenük (92:91). Hazai részről szépen eloszlottak a dobások, hatan is legalább tíz pontot szereztek, míg a másik oldalon 23 egységgel Csík Richárd, illetve a 15-15 pontos Moravcsik-Debreceni kettős vitték a prímet.
http://www.veszpremkosar.hu/news/veszprem-vasas-92-91_504
 
 
A Veszprémnek azonban az elmúlt időszakban nem sikerült nyerni. Zsinórban a negyedik mérkőzését veszítette el a bajnokságban, legutóbb a Nyíregyháza ellen (68:79) otthon, aminek következtében jelenleg a harmadik helyen állunk a tabellán.
 
Szabó Péter, habár jól halad a rehabilitációval, még mindig nem épült fel teljesen sérüléséből, így az ő hiányát is érzi a csapat.
 
A vereségek ellenére az egész gárda bizakodó, és nagy bennük a bizonyítási vágy. Sok fog múlni a védekezésünkön, valamint azon, hogy a Vasas defenzív játékát hogyan tudjuk hatástalanítani. Kemény mérkőzés vár tehát a bakonyiakra, akiket fűt a bizonyítási vágy.
 
Szurkoljunk együtt a HOYA-nak, aki csak teheti látogasson el a helyszínre pénteken, vagy kövesse figyelemmel a meccset a YouTube csatornánkon!
 
Hajrá HOYA, hajrá Veszprém!
 

K?vetkez? mérk?zés

K

Veszprém KK
VS  Százhalombattai KSE

2024. 03. 31.

Korábbi mérk?zés

V

Veszprém KK
VS  Dávid Kornél KA

68 - 88

2024. 03. 23. 18:00

K?vess minket

Névadó partnerünk

Kiemelt Támogatóink

Támogatóink