Naptár

Betöltése

Feldobás előtt: Vasas – Veszprém

2021. Február 11.
3 éve
Újabb idegenbeli mérkőzés vár a HOYA-Pannon Egyetem Veszprémre, ezúttal Budapestre utazunk, méghozzá a Vasas Akadémia otthonába, február 12-én. A korábban elhalasztott és most pótlásra kerülő mérkőzést a Sport11 Sportcentrumban játsszuk 18:30-tól.
 
Nehéz összecsapáson van túl a csapatunk, hiszen a legutóbbi fordulóban a listavezető Nyíregyháza volt az ellenfelünk, a 19. fordulóban. A hosszú út után gárdánk egy ponttal távozhatott a nyírségiektől (84:64). A mérkőzésen a mi részünkről Szabó Péter 16 pontig jutott, valamint kiosztott 6 gólpasszt is.
 
Soron következő ellenfelünk a Vasas Akadémia, akik nehezen kezdték el a bajnokságot. A csapat hosszú ideig nem tudott mérkőzéseket játszani, mivel a játékosaik a vírushelyzet miatt karanténba kényszerültek. Ezeket a találkozókat pótolják jelenleg, ami igen nagy mennyiségű meccset jelent vendéglátóinknak. A velünk való összecsapásunk a bajnokság 10. fordulójában elhalasztott találkozó lesz.
 

A piros-kékek legutóbb a PVSK-t látták vendégül, és egy kevéspontos, szoros mérkőzésen maradt végül alul a fővárosi csapat (60:63).  A Vasas jelenleg a bajnokság 5. helyén áll. 17 mérkőzést játszottak, amelyből 10-et nyertek meg. Szemben velük, mi a harmadik helyet foglaljuk el, 11 győzelem és 6 vereség a mutatónk. Azaz nagyon közel áll egymáshoz a két együttes a mérlege alapján. A pályán majd kiderül, hogy a mutatott játék szempontjából ez mit jelent.
 
Külön érdekessége a találkozónak, hogy az ellenfél keretében ott van a pályára nemrégiben visszatérő, volt veszprémi játékos, egykori csapatkapitányunk, Medve Máté. Máté átlagban 10 pontot dob mérkőzésenként, és 2 lepattanót gyűjt be.
 
A találkozót - a terveink szerint - élő közvetítés formájában nézhetik meg a Drukkerek a YouTube csatornánkon. Szurkoljunk minél többen a csapatnak a képernyő előtt, hogy ezúttal győzelemmel térhessenek haza!
 
Hajrá Veszprém, Hajrá HOYA
 

K?vetkez? mérk?zés

K


VS 

1970. 01. 01.

Korábbi mérk?zés

GY

Veszprém KK
VS  Vásárhelyi Kosársuli

99 - 77

2024. 04. 13. 18:00

K?vess minket

Névadó partnerünk

Kiemelt Támogatóink

Támogatóink