Naptár

Betöltése

Feldobás előtt: Veszprém – Baja

2020. Január 23.
4 éve
Hazai pályán játszik a HOYA-Pannon Veszprém a Bajai Bácska FKE ellen a bajnokság 18. fordulójában, január 24-én, pénteken 18:00-tól. A meccsnek a Vetési Albert Gimnázium ad otthont. A mérkőzést élőben közvetítjük a YouTube csatornánkon.
 
Komoly megmérettetésre készül a jelenleg a tabella negyedik helyén álló HOYA-Pannon Egyetem Veszprém, ugyanis a Baját látja vendégül.

A Veszprém a keddi mérkőzésen Mike McCall vezetésével megtörte rossz szériáját, és hazai pályán legyőzte a TF-BP-t, ezzel bejutva a Dr. Hepp Ferenc Emlékkupa négyes döntőjébe (106:91).  McCall ezen a meccsen 7 labdaszerzést tudhat a magáénak és 34-es VAL mutatóval fejezte be azt.

A Baja szintén elmondhatja ezt magáról, ők a Vásárhelyi Kosársuli hazai pályán való legyőzésével kerültek be a legjobb négy közé (87:79).
 

A vendégek a bajnokságban jelenleg a hetedik helyen, legutóbb a Nagykőröst győzték le otthon, tízpontos különbséggel (75:65).

A bakonyiak a legutóbbi bajnoki mérkőzésen a Vasashoz látogattak, ahol egy nagyon szoros mérkőzésen egypontos vereséget szenvedtek (91:90), ezzel visszacsúszva a negyedik helyre.

A két együttes már találkozott a bajnokságban, akkor a Baja otthonában. Azt a találkozót a Veszprém nyerte, 71:76 arányban. Körtélyesi Gergely 16 pontig jutott ezen a találkozón, míg Kovács Ádám 8 lepattanót tudhatott a magáénak.

Fontos, hogy HOYA megtörje a vereségi szériát a bajnokságban is, a tét nagy, annak ellenére is, hogy az ötödik helyre való visszacsúszás jelenleg nem fenyegeti a csapatot ezen a meccsen.

Szurkoljunk együtt minél többen a helyszínen!
Hajrá HOYA!
 

K?vetkez? mérk?zés

K


VS 

1970. 01. 01.

Korábbi mérk?zés

GY

Veszprém KK
VS  Vásárhelyi Kosársuli

99 - 77

2024. 04. 13. 18:00

K?vess minket

Névadó partnerünk

Kiemelt Támogatóink

Támogatóink